SOCIAL MEDIA

Uusi alku

2/03/2019
Uusi vuosi, uusi ulkoasu, uusi (yhteneväinen) nimi, uusi mahdollisuus. Uusi alku. Blogille.


Olen kaivannut kirjoittamista jo siitä lähtien kun päätin lopettaa ja ettei mulla ole aikaa blogille. Vaikka olen aina kokenut kirjoittavani sillisalaattia ja ettei blogini lokeroidu mihinkään tiettyyn kategoriaan, koin sen kuitenkin olevan liian perhekeskeinen ja ideat teksteille olivat vähissä. Perhe-arkea tulee tietysti näkymään jatkossakin, koska se nyt sattuu nappaamaan suurimman palan arjestani, mutta tahdon näyttää kuitenkin isomman osan minua ja kasvutarinaani. Senkin vuoksi, että lapset ovat jo sen verran isoja, etten heistä halua liian yksityiskohtaisesti kertoa tahdon avata vielä enemmän mun ajatuksia vanhemmuudesta, itsetutkiskelusta ja henkisestä kasvusta. Sen jälkeen kun lopetin tänne päivittelyn on tapahtunut paljon. Olen irtisanoutunut, aloittanut uudessa työssä sekä yritystoimintani on aktiivimpaa. Isoimpana muutoksena kuitenkin on henkinen kasvu ja itsetunnon ryhtiliike, jotka molemmat ovat saaneet nostonsa Kelan tukeman psykoterapian myötä, jota nyt ainakin alkuun on myönnettynä yksi vuosi. Paljon on vielä itsensä kanssa työstettävää, mutta tästä matkasta ja oivalluksista on kiva päästä jakamaan tänne teillekin. Instagramissa olen jakanut paljon arkea, fiiliksiä ja pohdintoja, mutta olen kaivannut alustaa päästä avaamaan asioista laajemmin. Muutenkin on aina tuntunut, että instagram ei riitä, haluan avautua ja tykittää kuvia enemmän kerralla (:D). 

Pari viikkoa sitten starttasi mun ja Marian Kasvukipuja-podcast josta oon ihan super iloinen ja intona.
"Kaikilla elämän osa-alueilla tulee kohdattua enemmän tai vähemmän kasvukipuja. Miten kohdata ne ja jatkaa eteenpäin? Henkistä kasvua ja huumoria unohtamatta. Kasvukipuja on itseironialla maustettu ja kofeiinilla kuorrutettu arjenmakuinen podcast, joka tarttuu kiperiinkin aiheisiin häpeilemättä, ammentaen omia kokemuksia terapiasta, vanhemmuudesta, kompasteluista ja kasvamisesta"

Kasvukivuilla on myös oma suljettu Facebook-ryhmä, jonka tarkoituksena on antaa mahdollisuus keskustella aroistakin asioista "suljettujen seinien sisällä" ja saada mahdollisesti uusia ystäviä. Tervetuloa sinnekin🖤🖤🖤
🖤

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥