SOCIAL MEDIA

Pienillä jutuilla on merkitystä

2/13/2019
Tämä meidän perheen sairastelukierre alkaa olla jo ihan vitsi. En varmaan paljoa valehtele, jos väitän ettei yhtäkään täysin tervettä viikkoa ole ollut, eli niin etteikö kukaan lapsista (tai jopa koira!!) olisi ollut kipeänä. Onneksi ei kuitenkaan perus kuumeilua sekä silmätulehdusta kummempaa, vaan ainakin toistaiseksi ollaan vältytty noroilta ja muilta sotkuisilta, ihan voimat vieviltä taudeilta. KOPKOP!

Vaikka on aina kurjaa, että lapset sairastaa niin ollaan koitettu nauttia perheen kesken vietetystä ajasta. Vuorotyöt ja työn määrä ovat  vieneet veronsa myös yhdessä ololta. Ollaankin nämä sairasteluviikot oltu kaikukkain, pelattu lautapelejä ja pidetty netflix-maratoneja (extra herkkupäivien kanssa). Yhtenä aamuna noustiin myöhään, katettiin pöytä ja syötiin pidemmän kaavan kautta aamupala- koko perhe yhdessä. Aaaaevan harvinaista herkkua ja se onnistunut yhdessä vietetty aamu kantoi koko päivän! Miten voikin noin pienet jutut vaikuttaa niinkin suuresti, lapsiin ja aikuisiin.

No, toivottavasti kuitenkin lomaa kohti alkaa sairastelut olla takanapäin ja päästäisiin suunnitelmien mukaisesti kokeilemaan laskettelua. Oliver pääsi viime talvena ensimmäistä kertaa mäkeen ja tykästyi siihen kovasti! Harmi, ettei ehditty kertaa enemmän käymään, mutta josko tätä lunta riittäisi vielä hetken.

Kiitos muuten kaikille edelliseen Kasvukipuja jaksoon tulleeseen palautteeseen. Meitä jännitti niin paljon julkaista tämä jakso ja palaute mitä teiltä saatiin rohkaisee jatkon suhteen! Olette myös esittäneet jaksotoiveita, joihin ehdottomasti aiotaan tulevilla kausilla tarttua. Myös toiveenne podcastin löytymisisestä eri alustoilla on kuultu ja muutosta luvassa jo ensi jaksoon mennessä!

Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinne<3

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥