SOCIAL MEDIA

TYTÖN & POJAN LASTENHUONE

3/16/2018
Meillä lastenhuone koostuu puuttuvien listojen, piirrettyjen lattioiden ja tarrotettujen tuolien(sekä muutaman muunkin paikan) lisäksi second handista, valkoisesta ja väristä. Vaikka mun sekä lasten vaatetus koostuu pääosin mustasta ja harmaasta, on lastenhuoneeseen eksynyt väri jos toinenkin ihan vahingossa.

Vivian siirtyi parivuotiaana perhepedistä suoraan alasänkyyn, mutta pienenpienen kokonsa vuoksi hänellä oli hankaluuksia päästä sänkyyn ja takaisin- minkä ongelman minä sitten nokkelasti ratkaisin sahaamalla laitaan kolon. Huone on pieni, vain noin 13 neliötä, joten siirrettiin vaatekaapit meidän makuuhuoneeseen leikkitilaa viemästä. Vielä kun keksisi mihin kaikki irralliset ajettavat ja työnnettävät -einiinsilmiähivelevät- tavarat saisi piiloon (heh).

Liinavaatekaappi on tarkoitus vielä maalata valkoiseksi ja uusi matto on matkalla, mutta muuten yllämainituista pikku yksityiskohdista välittämättä olen tosi tyytyväinen huoneen ulkonäköön ja toimivuuteen. Mutta mitäs te olette mieltä? Kuinka te olette saaneet pienet lastenhuoneet toimivaksi varsinkin kun asustajat ovat eri sukupuolta?Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥