SOCIAL MEDIA

Freesattu olkkari sis. alekoodi Deseniolle

3/06/2018


postauksessa näkyvät kehykset sekä osa julisteista saatu yhteistyönä Desenion kanssa

Muistatteko vuoden takaisen postauksen kun olin tilaillut meidän vastamaalatulle seinälle Deseniolta julisteita? Olkkari ja eritoten tämä tauluseinä ovatkin edelleen kotini lemppareita, mutta kuten joka kevät, kaipasin jotain muutosta. Rakastan luonto- sekä kasviaiheisia julisteitani yhä, joten en tahtonut lähteä niitä vaihtamaan, mutta jotain freesausta seinä kaipasi. Olen useammalla bloggaajalla jo tovin ihastellut kultaisilla kehyksillä koottuja taulukollaaseja ja harkinnut niitä meillekin, mutta kuitenkin pelannut varman päälle ja valinnut mustan. Tahdoin vanhojen mustien kehyksien tilalle Deseniolta uudet kapeampi reunaiset mustat ja rohkaistuin samalla napsauttamaan koriin parit kultaiset kehykset testiin. Ja koska näin villiksi ryhdyin niin uskalsin myös tilata vähän hempeää vaaleanpunaista löytäessäni tämän Dusty Rose -julisteen, mikä on musta ihan täydellinen ennalta löytyvän Magnolian kanssa. Halusin myös kuvien lisäksi simppelin tekstijulisteen ja mielestäni tässä Feelings- julisteessa on sanoman lisäksi kaunis, yksinkertainen fontti.

Paketin saapuessa ja julisteita kehyksiin väkertäessä epäilin vähän mustien sekä kultaisten kehyksien yhteensopivuutta. Mutta vaikka mustien ja kultaisten kehykset ovat hieman eri paksusia en voisi olla lopputulokseen tyytyväisempi. Vaihdoin myös taulujen paikkoja ja olohuone sai ihan uuden ilmeen pienillä muutoksilla, mitäs tykkäätte? 


Ps. Tuon ensimmäisen kuvan feminismi Finger-taulun ajattelin ripustaa keittiöön kahvinkeittimen yläpuolelle. 

Pss. Koodilla "sallaoona" saat 25% alennusta julisteista 8.3 asti. Poislukien handpicked-/yhteistyö julisteet ja kehykset

pssss. en hyödy linkkien klikkailusta.

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥