ONKO SULLE PODCAST TUTTU JUTTU?

| On
28.1.18
EI MILLÄÄN PAHALLA
..mut en mä kyllä koskaan


Tekisi sitä, tätä tai tota. Kuinka usein sitä kuuleekaan, miten joku muu kuin perheeseen kuuluva henkilö luulee tietävänsä/osaavansa hoitaa paremmin meidän tonttimme? Anteeks mut.. sun mielipidettä ei sinänsä kysytty ja jos kysyttiinkin niin on sata muuta tapaa esittää se!


Mä olen pyrkinyt somessa olemaan aina avoin ja rehellinen, vaikka se joskus tarkoittaisi harmaita hiuksia ja kasapäin pyykkikasoja. Kuitenkin tälle blogille en saa puserrettua niin paljon aikaa, että saisin kirjoitettua ja kuvattua tarpeeksi ja haluamaani matskua. Kirjoittaminen tarvii kuitenkin oman flownsa ja se ei tule aikataulutettuna. Kolmen lapsen äitinä ja vuorotyöläisen puolisona ei kuitenkaan oikeastaan ikinä pääse kirjoittamaan silloin kun ns. runosuoni sykkisi ja jos rehellisiä ollaan, ei niitä kuviakaan saa usein lavastettua ja muokattua. Helposti tulee sitten kirjoitettua niitä, mihin ei tarvitse nähdä niin paljon aikaa ja vaivaa. Instagram taas on henkilökohtainen tilini ja sieltä löytyy laidasta laitaan kaikkea mitä arjessa ehdin kuvaamaan.


EI MILLÄÄN PAHALLA kanava syntyi halusta näyttää mitä muuta se arki on kauniiden lavastettujen kuvien takana. Ei toki kaikilla, eikä aina, mutta ainakin suurimalla osalla ainakin joskus. Mitä ne asiat on mitä ei vaan sanota ääneen tai kuvata nettiin? Mikä leimaa huonoksi äidiksi? Onko olemassa huonoa äitiä tai onko olemassa hyvää äitiä? Voiko mielenterveysasioista kärsivä olla hyvä vanhempi?

EI MILLÄÄN PAHALLA kanavalla tapaat ainakin viisi lasta, pari aikuista, pyykkikasoja, harmaita hiuksia, ylpeyttä, ahdistusta, rakkautta, masennusta, iloa, surua, huutoa, uhmaa, naurua, puklua, väsymystä ja sata pannua kahvia. Äitiyttä, minua, sinua, meitä, ystävyyttä, kasvukipuja ja ennenkaikkea vertaistukea. Koska ei millään pahalla mut... ollaan kaikki yhtä hukassa. Kokin ja merkonomin papereilla me ei kuitenkaan olla keittiöpsykologeja kummoisempia, mutta tarkoitus onkin jakaa omaa arkea ja kokemuksia, sekä antaa meille hyväksi todettuja vinkkejä jos niitä sattuu olemaan. Myös vierailijoita tulee näkymään (kuulumaan) aiheista, joista meillä ei ole kokemusta.

EI MILLÄÄN PAHALLA on pääsääntöisesti podcasteja (eli siis äänitteitä) Kiekuun tuottava kanava, mutta aktiivisia ollaan myös Instagramissa ja Youtubeen on tulossa videoita. Kaikkia uusia päivityksiä pääsee kätsysti seuraa Facebookista. Tervetuloa siis meidän kahvipöydän äärelle pohtimaan syntejäsyviä, mikrottamaan kahvit vähintään paristi, repimään hiuksia, nauramaan ja jakamaan!
1 kommentti on "ONKO SULLE PODCAST TUTTU JUTTU? "
  1. Ihan mahtavaa, tää jää seurantaan!

    https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9