SOCIAL MEDIA

Imetysmyönteinen TISSI- asennekoru

12/08/2017
Tissit.  Teini-iässä mun arka paikka, koska en omistanut sellaisia. Naureskelin ääneen mun teinipojan vartalolle, mutta oikeasti jokaisella kerralla kun hörähdin, sydäntä puristi. Olisin tehnyt mitä tahansa, että mulla olisi ollut tissit, sellaiset kun kaikilla muillakin on. Halusin voida pitää avonaisia paitoja ja kesäisin bikinejä, mutta ne olisivat vain paljastaneet sen, ettei ole mitään paljastettavaa. Kolminkertainen hurraahuuto superpushup-liiveille.


Tissit ovat munkin mielikuvissa ollut aina kovin seksualisoidut. Siksi ensimmäinen imetystaival tuli taitettua julkivessoissa tai suosiolla pullosta jos oltiin muualla kuin kotona. Jos meillä kävi vieraita, menin makuuhuoneeseen imettämään. Mutta vaikka imetys "nolotti" ensimmäisen kohdalla, kasvatti se kuitenkin äärimmäisen paljon. Imetyksen loputtua jäljelle jäi kaksi tyhjää teepussia mutta olin armollisempi kuin koskaan omia ketunnokkiani kohtaan. Viviania imetinkin sitten missä ja milloin vain, melkein kahden vuoden ajan. Leonelin synnyttyä oli selvää, että tälläkin kertaa pyrittäisiin pitkään imetystaipaleeseen. Imetys on mulle tärkeää läheisyyttä vauvan kanssa ja se hetki, jota vauva ei joudu isompien kanssa jakamaan. Kun hän saa jakamattoman huomioni ja läsnäoloni. Varsinkin näin kolmen alle kouluikäisen lapsen vanhempana koen usein riittämättömyyden tunnetta, mutta imettäessäni se unohtuu.

En enää häpeä omia rintojani, ne ovat kuitenkin ruokkinut lapseni jo yli kahden vuoden ajalta. Tissit nähdään kuitenkin yhä hyvin seksualisoituina, jonka johdosta moni kokee julki-imetyksen häpeällisenä ja on syy, miksi muakin vähän punastuttaa kirjoittaa aiheesta. Made by Mekki:n TISSI-koru ottaa kantaa tämän tärkeän ja luonnollisen asian puolesta. Koru ei ole siis niinkään imetyskoru, vaan kaiken kanssa milloin tahansa pidettävä, imetysmyönteisyyttä huokuva "asenne"koru.Ollaan ylpeitä meidän superfoodia kantavista ketunnokista, ajokoirankorvista, tyhjistä teepusseista, lapasista, terhakoista, eripareista tai parittomista tisseistä. Ollaan ylpeitä jokaisesta imetystaipaleesta, oli se ollut millainen matka tahansa.Postaus toteutettu yhteistyössä

1 kommentti :

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥