SOCIAL MEDIA

Olohuoneen temppunurkka

11/02/2017
*tuotteet saatu yhteistyönä

Tässä näette parhaimman hankinnan ikinä, mitä olemme tehneet. Kotimme suurin ja avarin tila on olohuone ja päädyttiin jakamaan yksi osa siitä lasten liikuntanurkaksi. Tarkoitus olisi vielä kuopustakin ajatellen hankkia nurkkaukseen muutama bobles-lelu. Puolapuut, renkaat ja trapetsi ovat Suomen voimistelutuotteelta, joihin päädyttiin kauniin ulkonäön, kestävyyden, turvallisuuden sekä kotimaisuuden takia. Materiaali on puuta ja hihnat säädettävissä, jotta juurikin pienemmätkin käyttäjät voivat temppuilla turvallisesti. 

Muutaman kuukauden aikana Oliver ja Vivian ovat kehittyneet ihan hurjasti renkailla temppuillessaan. On kreisiä millaista menoa meidän kaksivuotiaskin näissä vetää; pyörii, roikkuu sekä keinuu, kun vielä pari kuukautta sitten hän hädintuskin uskalsi koskea renkaisiin. Oliver alkuun vain keinui, mutta nyt hän vetää kuperkeikkaa eteen- ja taakse, roikkuu pääalaspäin, pyörii niin lujaa että heikompaa hirvittää, kiipeää itse renkaisiin istumaan sekä seisomaan(!!) ja tekee toinen toistaan ihmeellisempiä temppuja mielikuvitustaan käyttäen. Ei siis ole ihan huuhaata, että nämä kehittävät lapsen tasapainoa, puristus- sekä lihasvoimaa, että myös keksiäisyyttä. 

Olen huomannut, että Oliverilla on selvästi kasvanut itseluottamus kehittymisen myötä ja nämä ovatkin meillä suurimmassa käytössä joka päivä. Puolapuissa Oliver on nyt treenaillut ylös kiipeämistä jalkoja käyttämättä ja itse ajattelin näitä molempia hyödyntää palautumisessa, heti kun vatsalihasten erkauma häviää.

Onko teillä renkaita/puolapuita? Olisiko antaa temppu tai treenivinkkejä? :)Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥