SOCIAL MEDIA

5+1 LAHJAIDEAA KUMMILAPSELLE

10/22/2017
"Friendship isn't about whom you have known the longest, it's who came and never left your side"
Ei ole itsestäänselvää ystävystyä aikuisiällä. Tottakai sitä itsekin sosiaalisena, puheliaana tyyppinä tapaa ja tutustuu uusiin ihmisiin harvasen päivä, mutta sellaisen aidon syvän ystävyyden muodostuminen vaatii yleensä aikaa ja vaivaa. Enkä ole niin kiinnostunut aikuisten tutustumisleikeistä. Itse kuitenkin tutustuin vuosi sitten keväällä ihmiseen, josta melkopian muodostui koko elinikäni tärkein ystävä, eikä se vaatinut aikaa tai vaivaa. Se vaati vain yhden kupin kahvia ja tunsin olevani kotona. Nyt meidän samanikäiset tytöt ovat parhaita kavereita ja kun me sitten vielä päädyttiin jälleen olemaan yhtäaikaa raskaana, alkoi tunneside tulevaan kummipoikaan muodostua jo plussatestistä. Tänään oli kummipoikani ristiäiset. Olen aina ollut superhuono keksimään lahjoja ja lähes aina kysyn mitä lahjansaaja toivoo,  mutta tällä kertaa lahjaidea tuli ihan itsestään sen enempää miettimättä. 

Ensin ajattelin vauvakirjaa, jota vanhempien sijaan täyttäisinkin minä. Aikani monia nettikauppoja selatessa tuli todettua, että kaikki painottuvat huoltajan täytettäväksi. Päätin soveltaa ideaa ja aloin etsiä kaunista muistikirjaa. Ensimmäiselle sivulle kirjoitin kirjeen ja muita sivuja olisi tarkoitus täyttää ajan saatossa; pieniä muistiinpanoja tärkeiltä juhlilta, kuvia yhteisiltä retkiltä ja vaikka meidänkeskisiä salaisuuksia. Mitä tahansa mieleen juolahtaa. Tästä ideani sitten lähti etenemään ja halusin jotain enemmän. Päädyin hankkimaan muistolaatikon, johon ostin jo ensimmäiseksi muistoksi ensihelistimen. Jatkossa sinne saa laittaa kaikkea mikä itsestä (Jaakosta) tuntuu muistamisen arvoiselta. Koska kuitenkin tiedän, miten hankalaa lahjoja yleensä on keksiä, kokosin tähän tämän oman lahjaideani lisäksi viisi muuta. Kivoja lahjaideoitahan on pilvin pimein, mutta yritin keksiä nyt niitä ei niin perinteisiä lahjaidiksiä. 

1.  The Birth Poster
Julisteen vauva personoituu oman vauvan syntymäkoon mukaiseksi, kuva on siis 1:1 vastasyntyneen kanssa. Kuvia on mahdollista saada kuudessa eri tyylissä ja näkyviin tulee tulee vauvan nimi, syntymäaika, paino ja pituus. 

2. Keräilylahja
Kummihelmet, yksi helmi ristiäisiin, seuraava jouluna ja synttäreinä. Aikuisena onkin koossa kokonainen helminauha.
Astiasto, Design Lettersillä on laaja valikoima kauniita yksinkertaisia astioita aina nokkamukista juomapulloihin. Marimekolla ja Arabialla on myös kauniita lastenastioita. 

3. Valokuvaus
Vauvavalokuvaus on arvokas ja kaunis muisto

4. For minis and mommies
Maailman mineimmät mokkasiinit ja tuttinauha

5. Aika
Askartele kaunis kortti, missä lupaat aikaasi kummilapselle. Yökyläreissu, puistoleikit tai ihan mitä tahansa keksit. Eikä maksa mittää!

3 kommenttia :

  1. tosi kivoja ideoita, täytyy laittaa korvan taakse ! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania lahjaideoita! Mä oon tehnyt pienemmälle lapselle yksivuotislahjaksi muistojen arkun, jonne jokainen sukulainen/läheinen sai tuoda jotain. Lahjan saaja saa avata laatikon 18 v. syntymäpäivänä. :) Esim. mun metsuri-isä kirjoitti kirjeen, jonka sisällöstä en tiedä mitään!

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥