SOCIAL MEDIA

Voihan toteemit!

9/11/2017
Mainio on ollut tuttu meidän lasten vaatekaapeissa jo ensimmäisistä mallistoista lähtien. Vaikka itse tykkään meidän lapsille pukea ennemmän merkin pelkistetympiä vaatteita, olen ihastellut heidän rohkeutta yhdistellä värejä sekä kuoseja. Tämän syksyn Multiculture-malliston teeman myötä pääsee nauttimaan kulttuurista ja erilaisuudesta kun inspiraatiota on haettu eri maanosien kulttuureista, niin katutaiteesta kuin käsityöperinteistä. Mallisto on värikäs, rohkea, kaunis ja erilainen. 

Mainio on laadultaan ollut aina pettämätön ja pitkäikäinen, ainakin jumppiksien kohdalla. Meillä on Vivianilla ollut kaksi vuotta jo käytössä jumppis, joka oli ollut edeltävällä käyttäjällä pitkään myös käytössä. Kunnossa ei ole vieläkään moitteita ja pituuskin alkaa nyt vasta kinnaamaan. 

Mainio on kyllä tavallisimmin reilua, mutta nämä zipit on aavistuksen naftimpaa! Meillä Oliver on 104cm (16kg) ja housuista menee vielä 98/104 oikein hyvin. Zippi on kuitenkin 110/116 ja istuu nätisti, kun taas t-paita samassa koossa roikkui meillä polvissa asti. Vivian on 83 cm (10kg) ja jumppis on 86/92, kasvuvaraa on reippaasti mutta hyvin kehtaa jo käyttää.

Tämä kultatoteemi-kuosi valloitti mun sydämen ihan totaalisesti ja tätä aion kyllä itselleni ja vauvalle myös haalia. Mainion uudesta mallistosta löytyy myös aivan superihana imetysmekko, josta laittelen tänne kuvia toiste, Instagramissa se onkin jo vilahdellut.  

Mitä te tykkäsitte Mainion syksystä? 


vaatteet saatu

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥