SOCIAL MEDIA

Täysiaikainen vauva

8/20/2017
Tänään tuli raskautta täyteen 37+0 eli raskausviikko 38 käynnistyi, mikä tarkoittaa sitä, että jos vauva nyt päättäisi syntyä laskettaisiin hänet täysiaikaiseksi. Ihan hurjaa, että raskaus ihan tosissaan on jo näin pitkällä ja tuntuukin, että jokaisella kierroksella aika on mennyt aina vain hurjempaa vauhtia. Toki se, että jaloissa on kaksi nakeroa ennestään pitää päivät kiireisempinä kuin esikoista odottaessa. Nyt viimeiset viikot ja varsinkin viimepäivät ovat tuntuneet matelevan ja olen jo lopenuupunut tähän odotteluun. Me ollaan juhlittu nyt koko viikonloppu ensiviikolla viisivuotta täyttävää ja nyt tuntuu siltä, että on ihan valmis lähtemään synnyttämään. Oliver syntyi 40+0 ja Vivian 37+5, esikoinen käynnistyi supistuksilla ja toinen vesien menolla, mitään ennakoivia supistuksia ei ollut kummankaan kohdalla. Olenkin varma, että nyt kun niitä kipeitäkin supistuksia on jo parisen viikkoa ollut, antaa vauva odotuttaa itseään viikoille 42 asti, tai on ensimmäinen vauva joka jäi vatsaan... Kuinka pitkällä: 37+0

Paino: +22

Muut arvot: Hg on tippunut 112 ja siitä puheenollen täytyy nyt muistaa aloittaa se rautakuuri, jotta arvot nousisi ennen h-hetkeä!

Muutokset vartalossa: No aivan jäätävä turvotus

Mielihalut: Menthos Mint

Nukkuminen: Muistan hämärästi joskus nukkuneeni. Supistukset, närästys, selkäsäryt, huonovointisuus ja alituinen pissahätä pitävät huolta, ettei yöhön kovin montaa nukuttua tuntia mahdu.

Hermostuttaa: Odottaminen ja se, että olen käytösongelmainen. Oikeesti, olen niin kärttyinen koko ajan, että jo se itsessään ottaa päähän.

Vaivat: Oikeastaan nuo samat jotka pitävät öisin hereillä, selkäkivut pahimpana kun niiden vuoksi liikkuminen hankalaa.

Erityistä: Tuntuu, että vauva olisi laskeutunut ja pää hyvin alhaalla?

Mieliala: Pääsääntöiesti vain kärttyinen:D

Odotan: Synnytystä

Mitäs veikkaatte millä viikolla tämä kolmas meinaa tulla? ;)

1 kommentti :

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥