SOCIAL MEDIA

Oliver 5v

8/27/2017

Viimeviikon keskiviikkona, 24.08 Oliver täytti viisivuotta. Mulla on joku neuroosi, että synttäreitä ei voi juhlia etukäteen vaan mielummin vähän myöhässä, mutta tällä kertaa oli pakko tehdä poikkeus ja juhlittiin jo viime viikonloppuna. Meillä Vivian syntyi viikolla 37+5 ja samat viikot täyttyi mulla perjantaina, joten en halunnut ottaa riskiä että lähden synnyttämään Oliverin juhlista. 

On ihan kreisiä ajatella, että nyt sitä on ollut jo viisivuotta äiti. Nämä vuodet eivät todellakaan ole aina olleet helppoja, mutta ihan kamalan opettavaisia. Viiden vuoden aikana olen oppinut enemmän itsestäni kuin koko elämäni aikana aiemmin. Tämä herkkä, empaattinen, oikeudenmukainen ja ennenkaikkea superhauska tyyppi on asettanut mulle elämänarvot ihan uuteen uomiin ja joka päivä rakastan häntä enemmän ja olen aina vain ylpeämpi. Hänestä, minusta ja meidän perheestä. <3

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥