SOCIAL MEDIA

Shoppailemaan Vekaralle!

7/08/2017
Ei  ole mikään salaisuus, että "harrastan" lastenvaatteita. Vastoin kuitenkin usean harhaluuloa, meillä ei lapsilla kaapit todellakaan pursuile vaatteista. Vivianilla on kyllä useampi ulkotakki sekä muutamat "ylimääräiset" kenkäparit, mutta sisävaatteiden suhteen suosin less is more- ajattelutapaa. Ahdistun, jos vaatetta on mielestäni liikaa, enkä osaa enää ajatella lasten päivänasua jos en silmämääräisesti näe koko vaatekaapin valikoimaa.


Olen saanut osakseni myös silmienpyörittelyä, miten meillä on varaa tuhlata rahaa merkkivaatteisiin ja mitä järkeä ylipäätänsä on käyttää rahaa niinkin turhaan asiaan. Sanon vain sen, että rahankäyttö on suhteellista ja siinä missä minulla/meillä se menee vaikka niihin lastenvaatteisiin, voi jollain muulla se mennä vaikka tupakkaan. Tai siis, ihanko totta jokaisen rahankäyttö on ainoastaan fiksua ja mihinkään ylimääräiseen hömpötykseen ei rahaa mene? 

Meillä hyvin harvoin tulee ostattua lastenvaatteita uutena, vaan suosin Facebook- kirppareita sekä lasten livekirppuja. Pieniksi jääneet tai muuten vaan jo kyllästyttävät vaatteet myyn usein Facebook-kirppareilla, mutta on ihan tuskastuttavaa nykyään myydä netissä mitään. Mittaat, syynäät useassa eri valossa, kuvaat myös nurjaltapuolelta sekä saumat. Montako kertaa pesty? Millä pesuaineella? Hajusteeton? Onko käytetty huuhteluainetta? Rummutettu? Kun olet saanut postitettua mielestäsi hyväkuntoisen, mutta toki käytetyn kun kirppistelystä on kyse, saat muutaman päivän päästä viestiä kuinka tuote ei vastaa kuvausta, halutaan hyvitystä ja/tai vaaditaan kaupanpurkua. Ei todellakaan muutaman kympinkään arvoista hommaa kuvata, kuvailla, pakata, postittaa ja odotella sydänsyrjällään mitä tulemanpitää.
Vein viime syksynä ensimmäistä kertaa Vekara-kirpparille Helsingin intiankadulle ja viikkomyyntini siellä oli ihan huikea. Vaikka livekirpalla tuleekin hinnoiteltua vähän matalemmaksi mitä nettikirppareilla ja bensaan täältä Lohjalta menee muutama kymppi, niin koin todellakin kannattevammaksi kuin netissä myymisen. Livekirpparilla on myös se etu, että ostaja tietää mitä ostaa eikä jälkimarinaan ole mahdollisuutta.

Kiikutin jälleen pari Ikea- kassillista lastenvaatteita ja kenkiä, sekä muutamat naisten takit ja kengät Vekaralle. Sen lisäksi että olen tehnyt muutamassa päivässä jo parinsadan euron saldoa, olen tehnyt muutamat superihanat löydöt, kuten Lundbyn hyväkuntoisen nukkekodin 15 eurolla. Meillä on vaatetta pöydässä 34 ja esimerkiksi Oliverin Molon avaruustoppahaalari löytyy sieltä toppavaaterekistä. 
Kirpparilla on todella mukava käydä myös lasten kanssa, kun sisällä mahtuu yllättävän hyvin kulkemaan rattailla, mutta niitä varten on pihassa myös vaunuparkki. Sisällä on lapsille mukavan kokoinen leikkipaikka, josta löytyy paljon erilaisia leluja sekä kirjoja ja vessa on tilava vaipanvaihtopisteineen. Pitkän kirpparirundin jälkeen voi istua pöytään nauttimaan vaikka pullakahvit ja mikrossa saa lämmitettyä kätsysti vauvan maidot ja piltit. Itse olen nyt molempien lasten kanssa käynyt niin viemässä tavaraa pöytään kuin shoppailemassa vaivatta.

Ps. Vekara on koko kesän auki ja nyt heinäkuun on käynnissä myös Äitien aarteet- kuukausi ja pöytään saa viedä myös naistenvaatteita ja kodin pientavaraa. Koko heinäkuun on myös voimassa pöytätarjous 9vrk 6vrk hinnalla.

PSPS!! Tyhjentäkää se mun pöytä! 34!*kirppupöytä saatu näkyvyyttä vastaan

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥