SOCIAL MEDIA

Lily Lolo- mineraalimeikit

7/22/2017

"Brittiläinen kosmetiikkabrändi Lily Lolo on löytänyt oman ainutlaatuisen tapansa hoitaa ihoa. Tämä luonnollinen kosmetiikkamerkki valmistaa tuotteensa korkealaatuisista, puhtaista mineraaleista, jotka hoitavat ihoa uniikilla tavalla. Kaikki tuotteissa käytettävät ainesosat ovat puhtaasti luonnosta löydettäviä, eikä tuotteisiin lisätä mitään parabeeneja, nanopartikkeleita tai muita synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Nämä ihoystävälliset tuotteet sopivat eri tyyppisille ihoille, ja niiden käyttäjät ovat kaiken ikäisiä. Lily Lolo tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman luonnon mineraali meikkejä, joilla saat luonnollisen kauniin tyylin. Mineraalit hoitavat, rauhoittavat ja edesauttavat ihon hyvinvointia."


Helsinkiin Unioninkadulle avattiin jokunen aika sitten hyvinvointikauppa ECOLIFE. Sieltä löytyy kattava valikoima laadukkaita hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyviä tuotteita, sekä ekologisia lastenvaatteita- ja tarvikkeita. 


Olen jo pari vuotta yrittänyt panostaa lastenvaatteissa- ja tarvikkeissa ekologisuuteen, mutta esimerkiksi oman vaatetuksen ja meikkipuolen saralla on ollut parantamisen varaa. Olen kuullut ja lukenut paljon kehuja luonnonkosmetiikasta, mineraalimeikeistä ja varsinkin juuri näistä Lily Lolon tuotteista, joten olin innoissani päästessäni testailemaan niitä.

Kesäisin kun ihoni saa vähän väriä ja poskien punoitus ei pääse samalla tavalla korostumaan, lienee isoin "ongelma"kohtani kasvoilla tummat silmänaluset.  Kuvissa näkyvässä meikissä minulla ei ole kasvoilla pohjameikkiä, ainoastaan rasva ja silmien alla pieni kerros kosteaa peitevoidetta, sekä tuota Lily Lolon mineraalipeiteväriä ja mielestäni tällä yhtälöllä sain silmänaluset hyvin peittoon ilman, että aluset korostuvat renkaina muuten "meikittömiltä" kasvoilta. 


Lisäksi sipaisin poskille, otsalle sekä kaulalle tuota aivan herkullisen väristä, mutta kevyttä aurinkopuuteria. Suosittelen muuten aurinkopuuterin levitykseen tätä Lily Lolon omaa pehmeää ja tiheää sivellintä(!) Kulmat on viimeistelty jollain vanhalla kynällä ja ripsissä Lumenen vedenkestävää, huulissa Lily Lolon kosteuttavaa huulikiiltoa.

Tänään mä olen näillä meikeillä hikoillut, palellut ja ollut tihkusateessa. Mutta yhä näyttää hyvältä! En ihmettele minkä takia näitä mineraalimeikkejä on niin paljon kehuttu, saahan niillä aikaan luonnollisen, kestävän ja kauniin meikin, vai mitä mieltä olette? Onko mineraalimeikit teille tuttuja? Mitä merkkejä suositte? 

Lily Lolon tuotteita ei ole monessa kivijalassa myynnissä ja vaikka netistä löytyy selkeät kuvat tuotteille, on aina eriasia päästä paikanpäälle valitsemaan sekä testailemaan sävyjä. Ecolifen löydätte Helsingin Unioninkatu 27, Kiseleffin talosta.


Pst. Instagramiin on tulossa ihan pian arvonta, jossa voit voittaa 50 € arvoisen lahjakortin Ecolifeen.

*tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan.

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥