SOCIAL MEDIA

IHANA UUSI TUKKA & ALEKOODI STUDIO LUXOS MIIALLE!

7/20/2017
Kävin eilen taas mun ihan luottokampaajalla Miialla Studio Luxosilla. Oltiin aikaisemmalla käynnillä puhuttu, että syksyllä voisi taas pitkästä aikaa kokeilla jotain ihan uutta tähän mun tukkaan. Kuukauden taisin malttaa, kun en pysynyt enää pöksyissäni ja sovittiin aika.

Olen ennenkin sanonut, että parasta Miialle mennessä on se, että tietää olevansa hyvissä käsissä ja että molemmat ovat samalla aaltopituudella. Tälläkin kertaa uskalsin antaa Miialle vapaat kädet tarkemman värisävyn sekä leikkauksen kanssa. 

Jotta saatiin tukasta tasaisen vaalea, joutui Miia vaalentamaan mun liian tummiksi imeytyneitä raitoja (ei Luxosissa tehtyjä). Käytettiin Miraculosilta tulleiden KC professionalin värejä ja niiden seassa Olaplexia, jota ilman en enää uskalla vaalentaa. Tälläkin kertaa sen ansiosta harja meni nätisti tukan läpi jopa märkänä! Nää kaikki on mulle oikeastaan jo useamman vuoden tuttuja tuotteita, joihin oon ollut supertyytyväinen. Color Maskit tuo todella hyvin pigmenttiä sen lisäksi, että ne korjaa ja rakennepaikkaa hiusta. 

En ole koskaan Miian käsittelystä lähtenyt niin, että en olisi ollut tyytyväinen, mutta tämä on nyt pitkästä aikaa taas sellainen mää en kestä miten hyvältä mun tukka näyttää- fiilis. Koska siis, tämä on i h a n a. Jännitin todella paljon lopputulosta, sopisiko se mulle ja mitä siitä loppupeleissä itselläni tykkäisin, mutta jännitys oli ihan turhaa. Pitkään sinnittelin tukan kasvatuksen kanssa, mutta en vaan kestänyt kuivia latvoja ja epäselvää mallia ja ainakin nyt lyhyt tukka tuntuu kotoisalta.

En tiedä mistä mulla on ollut käsitys, että vain kylmät vaaleat sävyt sopisivat minulle. Kylmän vaaleaa tukkaa oli kyllä ihana, mutta hankala ylläpitää ja se taittoi helposti liikaa harmaaseen tai liilaan. Syväpuhdistavalla sai purettua kerrostunutta taittoa, mutta se kuivatti tukkaa entisestään. Tässä uudessa tukassani en malta odottaa ylläpidon helpputta ja sitä, ettei se kuluta tukkaa samalla tavalla. 
Mutta kertokaa, mikä on teidän MP?  Mulla on antaa teille myös jälleen alekoodi maailman parhaalle kampaajalle Miialle Studio Luxosiin. Varaa aika elokuun loppuun mennessä (ajan voi toki varata myöhemmälle) ja mainitse "OLLIE" niin saat -15%. 

Tutustu myös Studio Luxosin Facebook - ja Instagram tileihin.


Hiukset toteutettu osittain yhteistyönä ja KC Professionalin tuotteet saatu Miraculosilta.

Miia, kiitos taas!!!

6 kommenttia :

 1. Vähänkö siisti ;* itellä ei oo värjätty vuoteen ja leikattu puoleen vuoteen. Oon vähän nuuka käymään kampaajalla nykyään. Jotain tää vaatis mut en ees keksi mitä haluaisin.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava! Sopii todella upeesti kaunottarelle! Mun vuoro perjantaina. Jännää....lähtee jumppanuttura!😉

  VastaaPoista
 3. Mitä mieltä olet hiustenvärjäämisestä raskausaikana, ilmeisesti, et usko sillä olevan negatiivista vaikutusta sikiöön? Tuo väri taitaa vaatia myös paljon vahvistusta pysyäkseen hyvänä? Itse odotan ensimetreillä esikoista ja luulen, että vähennän vähintään värjäyksen mahdollisimman minimiin, yritän minimoida kaikki riskit mihin itse pystyy vaikuttamaan. ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se väri pääse imeytymään ellei päänahka ole haavoilla :) joten en ole jättänyt yhdenkään raskauden aikana värjäämättä:)
   Lämpimiä sävyjä on helpompi ylläpitää ja mahdollisimman pitkälti koitan tolla shampoolla ylläpitää. Ihanaa raskausaikaa!:)

   Poista
 4. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/27/13-tylya-faktaa-hiusvareista

  "Hiusvärit sisältävät noin 20–30 eri kemikaalia, joista osa on äärimmäisen herkistäviä ja allergisoivia. Yksi pahimmista herkistäjistä on parafenyleenidiamiini PPD ja sen johdannaiset kuten tolueeni-2,5-diamiini. Suurin osa kestoväreistä sisältää PPD:tä."

  "PPD imeytyy ihon läpi verenkiertoon ja voi aiheuttaa ihoärsytystä ja allergiaa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Turvallisimpia vaihtoehtoja kestoväreille ovat kampaajien mukaan kasvivärit, suoravärit, vaalennukset ja raidat. "
   Kotivärjäykseen en itse lähtisi tai värjäsi jos olisin joskus saanut allergisen kohtauksen. Tekstissä oli paljon mitä pahimmillaan voi tapahtua mutta mä en muissakaan asioissa vie suosituksia äärimmäisyyksiin vaan kuuntelen myös maalaisjärkeä /)

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥