SOCIAL MEDIA

VIVIAN 2 V

6/12/2017


Kaksivuotta sitten makasin sairaalassa, pieni uusi ihminen paitani alla kainalossa. Ihastelin ja nuuhkin. Vaikka sinusta on kasvanut kovin omatoiminen, puhelias ja omapäinen pieni tyttö, on ihan kivaa että kerrot olevasi silti äitin vauva. Ei uskoisi, että ihan tosissaan siitä on kaksi vuotta kun teit meidän perheestä silloin täyden ja ihan hassua ajatella, että ihan pian sinustakin tulee isosisko.

Pieni kokosi ja hentoinen elehdintäsi hämää monia usein. Halutessasi sinusta lähtee ääntä kuin pienestä pitäjästä, otat mitä tahdot vaati se mitä tahansa, et todellakaan jää muihin jalkoihin ja osaat pitää puolesi. Syöt enemmän kuin veljesi ja useammin kuin koko perhe yhteensä, puhut paljon, laulat useita lauluja, suukottelet, halaat ja revit tukasta.

Puet itse jokaisen vaatekappaleen, etkä kiireessäkään anna auttaa. Tyylistäsi olet hyvin itsetietoinen, harvoin taivut mekkoihin ja vielä harvemmin mihinkään äitin ehdottamaan asuun. Lempivaatteeisisi tällä hetkellä lukeutuvat isoveljen vanha lippis sekä batman yöpaita, vansin tennarit ja kissacollaritakki. 

Olet hyvin omapäinen, etkä sinä taivu uhkailuun tai lahjontaan. Rakastat vauvoja ja kaikkea mitä isovelikin tekee. Olet mahdoton diiva, söpöläinen, velmu, empaattinen ja reilu. Ihanaihanatyttönen.

Paljon Onnea Vivian Lumi Aurora, tänään kaksi vuotias! <3Ps. Ei uskoisi, että kuvat napsastiin ihan parissa minuutissa kun vettä tuli kuin saavista ja oli synkkää. Mitäs tykkäätte?

3 kommenttia :

  1. Ihana tyttö, ihania kuvia, ihanat maisemat, ihana pallo, ihana hattu, voisin jatkaa tällä ihana linjalla vaikka kuinka pitkään <3 IHANA!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat! Ja kaksivuotiaat muutenkin on aika ihania <3

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥