SOCIAL MEDIA

Syntymäpäivät kissa-teemalla

6/27/2017
Vivianin kaksivuotissynttäreitä juhlittiin pariviikkoa sitten ja nyt vihdoin mulla on aikaa kertoa teille vähän itse juhlista! Juhlat sujui omalta osaltani sillä perinteisellä kaavalla, eli keittiöstä en ehtinyt juuri poistua ja toivon, että muistin sanoa kaikille edes moikat. Tarjottavista ehdin räpsiä vain nämä pikaiset einiinhyvälaatuiset kuvat, jotta vieraat pääsisivät vihdoin pöytään.

En tiedä mistä meidän molemmille lapsille on tässä parin vuoden kieppeillä tullut hirveä kissabuumi, kun lähipiiristä ei löydy kissoja joita usein tapaisi, enkä itse liiemmin välitä kissoista. Jokatapauksessa molemmat lapset ovat tämän ikäisinä ollut ihan hulluina kissoihin, joten oli melko helppo päättää minkä juhlateeman ympärille kekkerit kyhättäisiin. Vaikka usein aina jätän kaiken viimetinkaan, niin tykkään kyllä järjestää juhlia, varsinkin vähän isomman kaavan mukaan ja tällä erää meillä juhlittiin kissateemalla kulta ja vaaleanpunainen pääväreinä, joihin saatiin Somianalta täydelliset juhlatuotteet.

Teema ja värit löytyivät myös lasten vaatetuksilta. Vivianin mekko oli muutama päivä ennen juhlia tehty kirppislöytö, Lindexin kultainen neulemekko. Kissakengät löytyi omasta takaa ja sukkahousut oli viimetinkaan tilattu MiniQ:lta. Oliverin paidan löysin PikkuOtukselta ja se oli ihan täydellinen kultaisella rusetilla ja vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla, etten voinut jättää sitäkään viimetinkaan tilaamatta.

Olen aina tehnyt täytekakun itse, ihan jo senkin takia että mielestäni lähes poikkeuksetta aina, tilauskakut ovat liian makeita, liian kuivia tai liian kosteita, liian hienon makuisia tai pahimmassa tapauksessa kaikkea näitä yhdessä :D Ulkonäöllisesti ne ovat kieltämättä kyllä niin hienoja, että voisin kyllä ostaa vain koristeeksikin, mutta luulen että juhlissa vieraat odottavat pääsevänsä syömäänkin. 

Nyt kuitenkin kun tiesin, että siivoaminen ja kaikki muu juhliin liittyvä olisi yksin minun vastuullani miehen ollessa koko loppuviikon ilta-ja yövuoroissa, päätin ulkoistaa kakun teon ulkopuoliselle. Vaikka olen aiemminkin juhlat kyhännyt lähinnä yksikseni, ei se raskaana ja selkävaivaisena enää onnistu niin helpolla. Onneksi ihana Niina loihti meille supersöpön kissakakun, eikä siitä jäänyt kuin yksi pieni pala tähteiksi, joten lienee maistuneen muillekin. 

Kissakakulle tein kaveriksi lettukakun, hyvin kiireisellä aikataululla hetki ennen vieraiden tuloa. Letut ei ehtineet jäähtyä kunnolla, joten täytteet vähän levisi ja kakun ulkomuoto näinollen kärsi. Jokatapauksessa lettukakku oli hyvää ja meinasin sitä paranneltuna versiona tehdä muihinkin juhliin! Lisäksi tarjolla oli marjavartaita, kissanmuotoisia vesimelonipaloja, tuoreita marjoja sekä isoja vaahtokarkkeja. Suolaisina herkkuina tein tonnikalatahnatäytteisiä paahtoleipiä, jotka painelin myös kissamuotilla teemaan sopiviksi sekä jo useampiin juhliin tekemääni pinaatti-fetapiirakkaa.

Tarjottavaa oli mielestäni sopivasti, mutta seuraaviin juhliin meinasin tehdä vielä yhden suolaisen herkun lisää. Miltä teidän mielestä meidän juhlat näyttää? Tykkäättekö järjestää teemajuhlia?


Juhlatuotteet saatu Somianalta näkyvyyttä vastaan

1 kommentti :

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥