Uuden ilmeen saanut olohuone ja uudet julisteet

| On
8.5.17
Kyllästyin valkoiseen ja vaaleisiin sävyihin, joten otin ja maalasin vaaleanharmaan seinän kalkkimaalilla tummaksi. Kalkkimaalista tulossa lisää infoa myöhemmin tänne blogin puolelle! 
Kierrätyskeskuksesta kotiutin kympillä pitkään etsimäni lehtitelinepöydän, joka ajaa meillä nyt Hayn tarjotinpöydän, jota en koskaan raaskinut hankkia, aseman. Valkoinen telkkarintaso sai kyytiä ja tilalle tuli (myös kalkkimaalilla) uuden pinnan saanut vanha lipasto. Vielä kun löytäisin tarpeeksi miellyttäviä kukkaruukkuja niin vuoraan olohuoneemme viherkasveilla, silläkin uhalla että en ole ainoa joka ne saa päiviltänsä.

Viimesilauksena sain vihdoin ja viimein ripustettua seinille asti sisustustaulut, joiden julisteet saatiin Deseniolta. Meinasin täytellä seinää myöhemmin lisää, sillä olen nyt ihan hurahtanut näihin kasviaiheisiin julisteisiin! Deseniolla tuotevalikoima on laaja niin julisteiden kuin tarvittavien välineiden saralla- kehykset, julistelistat, ripustimet ja nipustimet, kaikki samasta osoitteesta. Sivuilta löydät myös inspiraatio-välilehden, josta löytyy vinkkejä taulukollaaseihin sekä yhteenmätsääviin julisteisiin.

Samaan hengenvetoon mulla on antaa teille nyt alekoodi alkaen tänään 9-11.5 koodilla ollie25 (muista käyttää pieniä kirjaimia). Koodilla saatte 25 % alennusta kaikista julisteista lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. 

2 kommenttia on "Uuden ilmeen saanut olohuone ja uudet julisteet"

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9