SOCIAL MEDIA

Tukkani salat! sis. alekoodi Studio Luxosin Miialle

2/04/2017

Pidempään mua eri somekanavilla seuranneet ovat varmaan pistäneet merkille, että mulla on tukan väri tai vähintään sävy vaihtunut melko tiuhaantahtiin kahden vuoden sisällä. Ennen Studio Luxoksen Miialla käymistä kävin kampaajalla max. kerran vuodessa, mulla oli luonnonvaalea tukka ollut jo useamman vuoden ja otin niihin aina vain vähän raitoja. Vivian oli juuri syntynyt ja kaipasin jotain muutosta ja silloin tuntui paljolta jo se, että vaihdettiin mun lämmin luonnonvaalea tukka kylmän sävyiseksi, jossa kuulsi hempeä helmiäinen. Sen jälkeen päässä kävi tummanharmaa, pinkkiin taittava liila, siniseen taittava liila, laventeli, laventeli tummalla tyvellä, vaaleanharmaa, vaaleanharmaa tummalla tyvellä ja nyt viimeisenä operaationa on ollut saada mulle mahdollisimman vaalea tukka.Kyllähän ihan paksuja väittäisin, jos sanoisin ettei tukassa ole tiuha värjäystahti ja värin vaihdosten välissä vaatineet vaalennukset jättänyt jälkeä. Tukka on ohentunut ja latvaa saisi leikata, mutta useasta vaalennuksesta huolimatta tukka ei ole katkeillut kuin ihan parista kohdasta ihan vähän. Tiesin ottavani riskin lähtiessäni blondaamaan tukkaa, mutta vaikka olen parin vuoden sisällä viihtynyt jokaisessa tukassa mitä Miia on minulle loihtinut, on vaalea vaan aina eniten minua. Voihan se olla että parin kuukauden päästä olen taas päättänyt toisin, heh. Kaikesta huolimatta on Miian rautaisella ammattitaidolla saatu mulle loihdittua kerta toisensa jälkeen upeampi tukka ilman, että tukka olisi kärsineen näköinen.

Miia vaalensi mun tukkaa mahdollisimman miedosti, koska tarkoituksena oli vaalentaa vain oma tumma tyveni, sekä purkaa latvasta vanhaa sävyä pois. Jokaisella vaalennuskerralla ollaan laitettu Olaplex vaalennusaineen sekaan ja se tehtiin nytkin. Olaplexin tarkoitus on hoitaa ja korjata hiuksen kuitukerroksen rakennetta, estää värikäsittelyn/vaalennuksen aikana hiuksen rikkisiltoja katkeamista ja samalla korjata jo katkenneita rikkisiltoja. 

Vaalennuksen jälkeen hiukset kuivattiin, leikattiin ja sävytettiin kevytvärillä, jotta tulos vaalennuksen jälkeen ei jäisi lämpimäksi. Kevytväristä valittiin vaaleita tuhkan ja helmiäisen sävyjä, että saatiin hiuksista mahdollisimman vaaleat ja viileät. Vaikutusajan jälkeen väri huuhdeltiin ja hiukset hoidettiin Olaplexin "toisella vaiheella". Lopuksi hiukset pestiin vielä Joico Color Endure Violet- shampoolla ja hoidettiin Joico Color Endure Violet- hoitoaineella.Vaalea on hyvin vaikea saada pysymään viileänä, ilmansaasteiden sekä ihan suihkussa käymisen takia. On ihan putkistosta kiinni, alkaako tukka kellertämään vai vihertämään. Oma salaisuuteni hiusten ylläpitämiselle on se, että pesen tukan vain kerran viikossa ja käytän Joicon tuotteita, joita kampaamossakin minulle käytettiin. Hiuksia hellimään sain myös mukaani Olaplexin "kolmannen vaiheen" ja nämä kaikki heitän hiuksiini kerta viikkoon. Jotta saisitte ihan oikean kuvan mun tukan sävystä, on mun kasvokuvat otettu luonnonvalossa ja niitä ei ole muokattu ollenkaan. 

Studio Luxos on yksi harvoista kampaamoista, joissa on Joico-hoidot käytössä.


Itse olen ihan superhypertarkka kuka tukkaani saa koskea ja ehkä juuri sen takia olen nyt uskaltanut vähän turhankin usein istahtaa kampaamon penkille. Miian kanssa aika ei käy pitkäksi, vaikkakin meidän puhetulvan takia mun kampaamoajat on aina sijoitettava illan viimeiseksi kun ne tuppaavat venähtämään... Suosittelen siis parin vuoden kokemuksella lämpimästi Studio Luxoksen Miiaa <3 Ja hei, nyt helmikuun aikana Miialle varatuista ajoista saa -15% mainitsemalla varauksen yhteydessä SALLA15! Tässäpä vaikka mainio sauma varata aika tyttöystävälle ystävänpäiväksi tai äitienpäivälahjaa äidille kevääksi ;)


*tuotteet saatu näkyvyyttä vasten
*postaus toteutettu yhteistyönä Studio Luxoksen kanssa

8 kommenttia :

 1. Siis mitä tuo huulipuna on?? Pakko saada! Kaunis oot ja ihanat hiukset! <3 pitää varmaan itsekkin varaa aika kampaajalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 huulipuna on nyxin matte lipstick sävyssä butter!

   Poista
 2. Upea tuo tukka! Itse ootan kuin kuuta nousevaa, että pääsen taas kampaajalle. En ole raskausaikana raaskinut värjäillä... mutta max. pari kuukautta ja eka asia mitä teen on kampaajalle meno 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä raskaanakin värjännyt mutta ymmärrän kyllä, kohta pääset hemmotteluun <3

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥