SOCIAL MEDIA

Uusi vuosi ja uudet kujeet

12/30/2016Olenko ainut joka ihmettelee kuinka kreisiäkkiä tämä vuosi on mennyt? 

Vuosi on ollut ihan jees, vastoinkäymisistä huolimatta. Keväällä uiskentelin aika tummissa vesissä mutta kesän myötä asiat alkoivat helpottamaan aina tähän päivään asti. Vuosi on tuonut myös ihania mahdollisuuksia, uusia tuttavuuksia ja kutkuttavia juttuja. Niistä jälkimmäisistä tulossa ihan pian lisää tietoa täällä sekä YouTuben puolella, mutta sen verran voin sanoa, että tulevan vuoden mittaan tulee blogikin aktivoitumaan mutta ehkä enemmän erilaisessa muodossa ;) 

Toivotaan ensi vuodesta vielä entistä parempi, ihanaa alkavaa uutta vuotta ja toivottavasti jaksatte ensivuonnakin seurailla mun juttuja täällä sekä muilla kanavilla <3


Ps. Saatiin Aarrekidilta ihanat pöllötyynyt, jotka ovat meillä niin leikeissä, sisustuksessa kuin unikavereina. Aarrekid on ollut meille tuttu jo Oliverin vauvavuodesta asti ja olen aina tykännyt heidän leikkisistä printeistä ja näistä supersöpöistä ekologisista re-use matskuista tehdyistä pöllötyynyistä. Pöllöprinttiä löytyy myös 100% puuvillapaidoista- ja bodeista, mustana sekä valkoisena. Näitä tyynyjä taas kahdessa eri koossa useammassa eri värissä. Tästä pääset kurkkaamaan värivaihtoehdot.

3 kommenttia :

  1. Ihanat pöllötyynyt! Sopii todella hyvin niin leikkeihin kuin myös sisustukseen. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä se vuosi on taas mennyt iiihan liian joutuin! :O Kuka voisi kellot seisauttaa...tai no ainakin hidastaa. :)

    VastaaPoista
  3. Ihihii, odotan sun juttuja 🙊😍😘 Ihanaa uutta vuotta 🎆

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥