SOCIAL MEDIA

NO MIRROR MAKEUP CHALLENGE

11/22/2016

3 kommenttia :

 1. haha :D mun oli pakko mennä testaamaan, että laitanko ripsaria suu auki, ku musta tuntu, että en kai. :D Suu oli tiukasti kii. :D

  Kattelin samalla muitaki sun videoita! Tosi kivoja ja aika kulu rattoisasti, niin mulla ku tytöilläki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mä en tajua miten voi pitää suun kiinni😂 Kiitos! Kiva kuulla positiivista palautetta kun tää vloggailu on mulla vielä niin alkutekijöissä:)

   Poista
 2. Siis toi meikkihän meni ihan ylihyvin kulmiin asti! :h aika samanlainen arkimeikki ku mulla, mun pitäis vaan käydä uus highlighteri ostaas ja luomivärejä :h mut joo täällä kans yks jolla suu auki ripsaria laittaes eikä pysy kiinni vaikka kuinka yrittäis

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥