SOCIAL MEDIA

10 minuutin vaivaton Diy-lahja isälle!

11/11/2016
Meillä lapset ovat askarrelleet päiväkodissa isälle kortit ja ajattelin niiden riittävän vallanmainiosti pekoni-kanamunaleipä aamiaisen kera. Kortteja olisi jopa kolme, ellen olisi piilottanut Oliverin vanhassa päiväkodissa tekemää korttia niin hyvään piiloon isältä, että unohdin itsekin että minne.. Vivianin kortin taas unohdin päiväkodille mutta saahan sen toki annettua myöhässäkin.

Viime vuonna askarreltiin taulu, jossa oli valkoiselle kartongille painettu mustalla maalilla molempien lasten jalanjälki. Ajattelin kaveriksi ja kivaksi muistoksi tänävuonna painattaa samalla idealla jäljet lasten käsistä vanhan taulun vierelle.  Koitettiin me vähän muutakin askarrella, mutta siinä vaiheessa kun meillä oli kylpyhuoneen lattia, patteri ja amme ihan maalissa sen lisäksi, että Vivianissa oli enemmän maalia kuin ihoa näkyvissä (hampaat mukaan lukien) päätin jättää jatkossakin ainakin nämä mun tasolle selvästi liian haastavat askartelut päiväkodin kontolle. 


Tässä kuitenkin vielä vinkki isänpäivälahjaan, jos siellä vielä joku MattiMyöhäinen  tuskailee mitä tehdä. Me askarreltiin tälläinen taulu viime vuonna papalle ja mielestäni se on edelleen todella kiva. Ja tosi nopeasti tehty, ilman sotkua tai vaivaa.heh.

Pst..Käykää myös katsomassa Susannan ihana diy-vinkki!

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥