SOCIAL MEDIA

POMPON with BULB LONDON

10/09/2016

Meillä oli ilo päästä ekojen joukossa testailemaan For Minis and Mommies:lle myyntiin tulleita pompon-pipoja. Meillä on trikoopipojen kanssa ollut vähän se ongelma, että joko ne on liian löröjä, liian kireitä, liian kanamunia tai liian kortsuja, heh. Nämä on nyt malliltaan ensimmäiset oikeasti täydellisesti istuvat, niin lapsilla kuin mulla itsellenikin. Suomessa ommeltua ja tupsut tekoturkista. Mustia pipoja on enää vain muutama koko jäljellä ja osa tupsuista osa loppuunmyytiin heti, mutta näitä on mahdollisimman pian tulossa myyntiin lisää. Pipoja on kolmessa eri värissä, viidessä eri koossa ja tupsuja saa valita viidestä eri vaihtoehdosta. Meillä Vivianilla on tuo vaaleanpunainen ja Oliverilla ruskea (mikä on ihan täydellinen uuden ruskean sekä vanhan metsänvihreän Rodinin picotakin kanssa).

Nyt ihan uutena on tänään verkkokauppaan lisätty näitä Bulb Londonin ihastuttavia fleececollaripaitoja. Vielä ei olla pesty kertaakaan, mutta matsku tuntuu todella laadukkaalta ja sisäpinta on aivan mielettömän ihanaa, pehmeää fleeceä. Ihan varmasti lämpimät näin viileään syksyyn takin alle! Koot näissä menee 2 y, 4 y ja 6 y ja meillä Vivianilla on koko 2 ja Oliverilla koko 6. Ja itse en yleensä ota näinkään suurella kasvuvaralla mutta Bulb Londonin sivuilta lunttasin, että kannattaa ottaa melkein kokoa isompaa. Näissä on myös ehkä aavistuksen normaalia lyhyempi niska-helma. Luulen, että Oliverille koko 4 olisi voinut olla nyt passeli mutta melko pian pieni. Oliver on n.100 cm ja Vivian n.76cm.

Paitoja on ihan superrajoitettu erä joten kannattaa olla nopea liikkeissään jos mielii tälläisen omakseen. Mä olen nyt muutenkin vähän ahdistunut nyt kovin hypetetyistä merkeistä ja etsinyt rinnalle vähän jotain muutakin ja tässä merkissä voisi vahvasti olla potentiaalia, vai mitäs sanotte?

ps. Mitäs mieltä olette, pitäisikö noita nahkalaukkuja eri variaatioilla tulla ihan kauppaankin asti ;)

*tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥