SOCIAL MEDIA

Neljävuotiaan meikattavana

8/15/2016

Oliver on pari kertaa saanut aikaisemminkin meikkailla mua ja siinä samassa itseään, mutta vasta hetkittäin sain ajatuksen kuvata meikkailua videolle. Mä voin vaan kuvitella, mitä joku voi ajatella (vielä tälläkin vuosituhannella) pojan meikkailuinnostuksesta, mutta suoraansanottuna ei kiinnosta. Oliver oli ihan superonnellinen ja meillä oli hauskaa, se on pääasia! Sitäpaitsi lapsi ei meikkaamisesta tajua tuontaivaallista, vaan uskon että Oliverkin näki mut yhtenä isona värityskuvana, johon pääsi lätkimään väriä tavaroilla, joihin ei yleensä saa koskea. 

Pahoittelut hiljaisesta äänestä, me jouduttiin supista koska Vivian nukkui ja editoidessani ääntä kovemmalle tuli taustamelut myös esiin, jonka vuoksi oli laitettava taustalle musiikkia. Toivottavasti saatte jotain selvää! :)

5 kommenttia :

 1. Apua!! Niin ihana video,tosi sulosta!

  VastaaPoista
 2. Heips. Olisi kiva kuulla, mikä on sun blogin kohtalo? Jatkatko kirjoitteilua vai vaihdatko kokonaan videoihin? :) ja edelleen toivon sitä "kirje x-ikäiselle itselleni" postausta, minkä toki voi toteuttAA videnoakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En lopeta ainakaan täysin, lähiaikoina on tulossa Vivianin kuulumisesta postaus☺️ Varmasti kyllä tahti on täällä hitaampaa. Muistan että oot pyytänyt sitä ja tarkoitus olisi saada jotain aikaiseksi senkin suhteen! Kiva kun muistuttelit.

   Poista
 3. Vitsi miten söpö poika sulla!! Tuli niin hyvä mieli jotenki tästä videosta :)

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥