SOCIAL MEDIA

Kun tulin äidiksi

8/23/2016
Mä oon vähän sellainen innostujatyyppi ja kun innostun jostain niin joko paneudun siihen vallan taaaai kyllästyn viikossa. Videoiminen on ollut nyt sellainen uusi innostuksen kohde ja koska teitä on oikeesti tullut kivasti tosi lyhyessä ajassa, on motivaatio pysynyt vielä kahden viikon jälkeenkin. Kiitos teille! <3

Multa kysyttiin blogin tulevaisuutta ja sitä, aionko vaihtaa vallan vloggailun puolelle. Mä en uskalla sanoa juutaenkäjaata, mutta toistaiseksi en osaa sulkea blogia kokonaan, mutta valitettavasti mulla ei ole aikaa samalla tavalla panostaa molempiin. Näillänäkymin siis blogi päivittyy satunnaisesti ja YouTubessa pyrin tuottamaan videoita ainakin kerran viikossa, toivottavasti kuitenkin pysytte mukana kaikki <3 Blogin puolelle on ainakin lähiaikoina tulossa Vivianin kuulumisia. 

Mulla on YouTubessa tosi eri seuraajat kuin täällä blogin puolella, mutta mua kiinnostais kuulla onko Teistä kukaan seurannut mua YouTuben puolelle? Siellä olis tällä kertaa kertomusta siitä, mitä fiiliksiä yllätysraskaus toi tullessaan, enkä kovin äkkiä muista olenko täällä blogin puolella asiaa hirveästi avannut. Käykää ihmeessä katsomassa ja kommentoimassa! Tänne bloginkin puolelle saa toki ehdotella aiheita, joista haluaisitte mun kertovan :)


Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥