SOCIAL MEDIA

Arkimeikki

8/11/2016


Mä olen sellainen jokotai-meikkaaja, tarkoittaen sitä, että joko mulla on meikit aina luomiväreistä huulipunaan tai sitten olen meikittä. Mun arkimeikki on silti tosi vikkelä, koska yleensä aina mulla on kaksi enemmän tai vähemmän mellastavaa skidiä jaloissa vaatimassa jotain, tai muuten vain härnäämässä. Tähän meikkiin meni aikaa vajaa 20 min, mutta ilman keskeytyksiä ja turhanpäivästä lätinää hoidan sen 10-15 minuutissa, vähän riippuen millaista luomiväriä/huulipunaa haluan käyttää. 

Käykää katsomassa videolta, mitä mun arkimeikki sisältää ja kertokaa mulle, mitä teidän arkimeikki pitää sisällään! :)6 kommenttia :

 1. Oikein kiva ja raikas meikki! :) Mulla menee about puol tuntia mun perusmeikkiin... Saa nähä karsiutuuko siitä vaiheita marraskuussa vauvan syntymän myötä! :D

  VastaaPoista
 2. Mikä huulipuna ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Lumenen natural code ja tollanen oranssi/koralli:)

   Poista
 3. Hei mitä laitat siis silmiesi alle videon alussa? Saisiko tarkan tiedon kiitos :)

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥