SOCIAL MEDIA

Minilomalla esikoisen kanssa Naantalinkylpylässä!

6/26/2016
Kerroin aikaisemmassa postauksessa, että ollaan menossa Oliverin kanssa kahdestaan lomailemaan Naantalin kylpylään viettämään laatuaikaa yhdessä. Oltiin reissussa viikko sitten viikonloppuna ja tykättiin ihan hirveästi! Oliver on kovasti kysellyt koska mennään uudestaan. 

Ilman kohelluksia ei säästytty tältäkään reissulta, mikä on mulle tyypillistä, heh. Pysähdyttiin menomatkalla syömään, jossa heitin pankkikortin roskikseen muiden roskien joukossa. Onneksi huomasin sen kuitenkin heti autolla, joten saatiin se suht vaivatta takaisin. Kylpylään päästessä selvisi, että meillä oli varattu huone edelliselle päivälle ja olin merkannut kalenteriin aivan väärän päivän! Asiakaspalvelu oli kaikinpuolin ihan huippua mun sekoilusta huolimatta ja meille saatiin järjestettyä huone.Oliver oli ihan intona uudesta Muksumaailmasta jossa ensimmäisenä käytiin ja sai siellä uuden kaverinkin. Sieltä mentiin uimaan ja pulikoitiin iltaseiskaan asti, kunnes nälkä alkoi olla senverran suuri, että sovittiin että tullaan aamulla uudestaan. Tarkoitus oli mennä kehuttuun Thai Cardeniin, mutta koska jätettiin pöydän varaus niin viimetippaan, herui aikoja vasta puoli ysin jälkeen. Mentiin sitten TK's perheravintolaan, jossa itse tilasin pihvin ja Oliver pizzan. Suurena pizzakuliristina Oliver ei liiemmin vakuuttunut pizzasta ja totesi, että kyllä ne kotipizzat on parempia. Pihvi kuitenkin oli sairaan hyvää ja sitä kehui Oliverkin! Suosittelen! Mahat pullollaan me käytiin vielä hakemassa karkkia ja tultiin huoneeseen, hypättiin sänkyyn ja katsottiin mun puhelimella netflixistä elokuvaa. Eipä sitä kauan ehditty katsoa, kun molemmilla alkoi väsymys olla liikasuuri ja uni voitti.

Aamulla mentiin vielä heti herättyä uimaan ja hotelliaamupalalle, joka on viikonloppuisin 11 asti, huippua! Syömisen jälkeen käytiin pakkaamassa kamat ja suunnattiin vielä hetkeksi leikkimään Muksumaailmaan siihen asti, että oli aika luovuttaa huone ja lähteä huristelemaan kotia kohti.
Lupasin Oliverille, että herätän hänet kun tullaan Turuntiellä olevien tunneleiden kohdille, mutta sen verran matka veti veronsa, ettei mikään saanut häntä hereille.Kuvasin teille videon meidän reissusta ja tässä se nyt olisi. Vielä on paljon harjoteltavaa, mutta täytyy katsoa jos innostuisi tekemään enemmänkin videoita! Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte ja peukutelkaa=)


*Yhteistyössä Naantalispa

6 kommenttia :

 1. Hyvä video kokonaisuus teidän reissusta. Hyvä muisto jää kun tekee tämmöisen kokonaisuuden. Mielestäni hieman "liian modernisti" olet yrittänyt kuvata ja jotkut asiat eivät ihan pääse edukseen videolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! En mä kyllä yrittänyt mitään, muuta kuin ett kuvasin vähän väliä ja yhteensä tulikin yli 60 klippiä😅 Välissä otin vielä aina kuvia, joten ihan liikaa en ehtinyt miettiä kuvaamista ettei kaikki aika olis mennyt siihen :)

   Poista
 2. Ihana! Katottiin Felixin kans videota. "Kuka toi on? Kato se osaa ite pukea kengät ja solmuttaa ne! Näytä vielä kun se ui." :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis blogi sinulla, ja hauska luea teidänkin kokemuksia Naantalin Kylpylästä. Olimme nimittäin myös just siellä, tervetuloa blogiin kurkkamaan meidän mietteitä! Ja kannattaa samalla osallistua Lapsen Maailma-lehtien arvontaan!
  kauniskaikuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mistä toi sun vaalea neuletakki tms on ? ��

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥