SOCIAL MEDIA

Pihistä vai panosta, Vivianin kaapilla

5/11/2016
 

Muistan joskus raskausaikana todenneeni (varmaan monen muun äidin tavoin) kuinka meidän tyttö ei sitten söpöstele. Vannoin ettei Vivianin vaatekaappiin rantaudu vaaleanpunaista, tylliunelmia tai muuta ällösöpöä. Niin.

Söpöstely sanana aiheuttaa mussa edelleen vilunväreitä ja yhä olen rajoittunut vaaleanpunaisen suhteen sen verran, että sävyn on oltava oikea. Vääränlainen pinkki ja vauvanvaaleanpunainen herättää mussa oksennusrefleksejä. Mutta kappaskummaa vaan, avatessa Vivin vaatekaapin voi nähdä kirjon vaaleanpunaisen eri sävyjä. Hupsista. Niin ja että tyllejä? Onhan noita muutama. Ja pantoja ehkä sata. Että se siitä söpöilystä.

Vivianin tyyli on kuin omani. Ei siis sillä että pukeutuisin tyllibodeihin (vaikka siis miksei..) vaan ennemminkin niin, että "tyyligenre" vaihtelee fiiliksen mukaan. Pääsääntöisesti tykkään sellaisesta söpöstä skatergirl- lookista mutta välillä on ihkua olla oikein "neitimäinen" (siis YÖK mikä sana, tiedän!) ja esim. tämä leidilook polvisukilla, tyllimekolla ja isolla hellehatulla oli musta superliikuttava.

Myös Vivianin vaatteet ovat suurimmaksi osaksi secondhandia ja harvan ostan uutena. On myös muutamia mitä olen säästänyt Oliverilta, kuten asussa näkyvä hellehattu. Tyllibody ja kengät taas ovat secondhandia, ainoastaan sukat olen ostanut uutena. Lastenvaatekirppareita ei Lohjalla ole ollenkaan, joten suosin Facebook-kirppareita. Suosittelut annan Mini Rodini&Friends- kirppisryhmälle, josta ostan suurimman osan lapsien vaatteista.


P A N O S T A
 Tyllibody Mini Rodini/ Second Hand n. 30-40e
       Hellehattu Mini Rodini/ Lilla Company n. 20e
 Sukat Tiny Cottons/ pikku Otus 12e
 Kengät Cienta/ Second Hand n. 10-15e

P I H I S T Ä
Mekko Lindex 17,95 e
Hellehattu H&M 4,99 e
Kengät H&M 7,99 e
Polvisukat H&M 3,99 e

Koska tosiaan suurinosa Vivianin asusta on kirpparilta eikä niitä uusina enää saa, laskin hinnan suurinpiirtein sen mukaan missä hinnoissa ne secondhandina pyörii. Vastapainoksi tein kollaasin samantyylisestä asusta ketjuliikkeiden valikoimista. Molemmissa asuissa yhdistyy rakastamani persikkasävy ja denim, jotka mielestäni sopivat yhteen justeikämelkein. Hintaero kuitenkin on lähes -70%, heh. Cientat on kyllä uutenakin halvat (n. parikymppiä) ja ihan parhaat kesäkengät evö. Ne on meillä ollut Oliverillakin ensimmäisestä kesästä asti joka vuonna ja niitä mun on kyllä pakko suositella!


Mitäs tykkäsitte asuista? Ostatteko vaatteet uutena vai kirppareilta?


4 kommenttia :

 1. Kirppareilta tulee suurin osa hankittua meidän neitien vaatteista. Välillä löytää ihan Rodiniakin, mutta harvemmin livekirppikseltä. Tosin sen suosio taitaa olla hieman laskussa, joten saattaa alkaa liikkumaan muuallakin paremmin kuin nettikirppareilla.

  VastaaPoista
 2. Mä ostan A:lle todella harvoin merkkivaatteita ja käyn kirppareillakin ihan liian harvoin. Meidän kaupungissa olisi kyllä laadukkaat kirppikset ja sitten kuolaan kateellisena kaikkien upeita kirppislöytöjä! :D Suurin osa neidin vaatteista on marketeista tai jostain ketjuliikkeistä.

  VastaaPoista
 3. Mäki vannoin joskus, ettei meillä näy pinkkiä tai tyllejä.. Ellen kohdalla himmailin, mutta nyt taas jotenkin niitä prinsessaunelmia alkaa löytymään kaapista :D

  VastaaPoista
 4. Ihana Vivian! <3 Jos mä saan joskus tytön niin varmasti söpöstelen! :D Vaaleanpunainen sattuu nimittäin olemaan mun oma lempiväri, joten lapsi saa kärsiä siitä niin kauan kun äidillä on sananvaltaa, haha...

  Mä kans ostelen usein facebook-kirppiksiltä Lukalle vaatteita, mutta aika harvoin raaskin näin pienelle mitään kalliita merkkivaatteita ostaa vaikka ne ihan superihania onkin!

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥