SOCIAL MEDIA

Muokkaamattomia kuvia

5/06/2016

Emmää kestä. Mä en saa muokkausohjelmia auki ja kone huutaa kovalevyn olevan täynnä vaikka olen muka poistanut ihan kaiken. Eih, en mä osaa. Ärsyttää, ettei pysty korjailemaan valoituksia, sävyjä sekä kuvankokoa. Mutta kaikesta huolimatta näissä kuvissa on sitä jotain, eikös?

Me ollaan vapusta lähtien käytännössä asuttu ulkona ja yhtenäkin iltana Oliver tuli vasta puolikympin aikaan sisälle. Mä olen sitä mieltä että Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä täytyy ottaa kaikki irti. Oliver lähti just mummulle yökylään, Ossi on menossa yöksi töihin ja mä meinasin laittaa nyt Vivianin nukkumaan ja palata pihalle. Yhden Karhun kanssa.

Ihanaa viikonloppua! Palataan alkuviikosta Vivianin kuulumisilla ja synttärisuunnitelmilla, koska tiiättekös, tuo seisova tyyppi täyttää ensikuussa V U O D E N. En kestä.

2 kommenttia :

  1. Eikä! Mä en kestä että teidän pieni on jo kohta vuoden! Nää kasvaa liian nopeesti. <3

    VastaaPoista
  2. Näissä kuvissa on just ihana tunnelma! Ja hei mäkään en kestä, että meidänkin tyyppi on kohta TAAPERO.

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥