SOCIAL MEDIA

4/28/2016

Maanantaiyönä postasin tähän asti kipeimmän ja avoimimman tekstin koko blogihistoriani aikana. Suljin koneen ja valvoin kahteen asti kun en jännitykseltä ja peloltani saanut unenpäästä kiinni. Muutaman kerran nappasin puhelimen tyynyn alta, valmiina poistamaan koko typerän tekstin, mutta päätin kuitenkin odottaa aamuun. Ajattelin, että ehdin sen aamullakin poistaa ennen kuin kukaan ehtisi lukea, kun lapset herättää jo kuuden jälkeen.

Nukuin levollisemmin kuin aikoihin ja lapset nukkuivat y h d e k s ä ä n, joka on viimeksi tapahtunut ehkä viimekesänä. En edes muista, koska olisin herännyt aamulla niinkin virkeänä. Äkkiä kuitenkin hiipi pelko siitä, kuinka monet tekstini on jo voinut tavoittaa ja käsi väristen avasin somekanavat ja valmistauduin parhaani mukaan tulevaan. Pelotti ihan hirveästi miten te nyt mua katsoisitte- sääli olisi viimeinen asia mitä tarvitsen. Pelkäsin tulevani tuomituksi.

Mutta kaikki mun pelot osottautui kuitenkin ihan turhiksi. Sain pitkin päivää paljon yhteydenottoja, osa kertoi olleensa joskus samassa tilanteessa tai olevansa tälläkin hetkellä ja osa lähetti tsemppejä. Jokainen viesti teiltä merkitsi ja merkitsee mulle paljon. Kiitos kun jaoitte tarinanne ja tunteenne sekä annoitte mulle virtuaalihaleja.  

Multa vierähti iso möykky harteilta ja olen voinut paremmin jo pelkästään kertoessani tämän "salaisuuden" kaikelle kansalle. Puhukaa tekin, edes jollekin! Älkää hävetkö tai jääkö yksin. Muistakaa että vaikka oma olo olisi huono, se ei tee teistä huonompaa ihmistä.

Aurinkoa teidän kaikkien päiviin.  

2 kommenttia :

  1. 💗 rehellisyys on ihmisen arvokkain piirre! Somen läpi näyttää monesti vain ne huippuhetket ja se vääristää välillä niin paljon omia muistojakin kun selailee kuvia ja vanhoja juttuja. Mä huomaan itsekin tekevän tosi paljon tuota "sitten kun" -haaveilua enkä osaa nauttia nykyhetkestä. Vaikka esim vuosia sitten haaveilin että "sitten kun meillä on lapsia", "sittenkun meillä on talo" niin nyt on ihan hullua miten ne tuntuu vaan niin arjelta. Oot tosi rohkee ku kirjotit noin, ihailen sua 💗

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä aika huipputyyppi, oot jaksanut kuunnella mun marinoita vaikka omakin taakka painaa harteilla.. <3

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥