SOCIAL MEDIA

Sopivasti samanlaiset

3/08/2016


Bella & Bo lähetti meille pienen pehmeän paketin kesää ajatellen, josta sainkin idean kuvata pari samisteluasua. Bella & Bo on melko tuore, 2014 kahden kaveruksen perustama verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy ekologisia, ympäristöystävällisistä materiaaleista (100% puuvillaa) valmistettuja lastenvaatteita sekä sisustustuotteita. Itse valitsin lapsille meille entuudestaan tuttua Gardner & the gangia, jonka rumansiisteistä kuoseista on tullut meidän (okei äidin) lemppareita. Gardner & the gangin vaatteet ovat myös käytännöllisiä ja sukupuolineutraaleja joissa hinta-laatusuhde kohtaavat.

Samistelun suhteen taas koitan olla mahdollisimman hillitty. Itse en sen suuremmin syty varpaista päähän mätsääviin asuihin, mutta pieni samistelu on musta super liikkistä. Tässä nyt kaksi samisteluasua, toinen Vimmaa ja toinen Gardneria, tummaa ja graafista, kesäistä ja raikasta. Mitään muuta yhteistä näillä täysin toisistaan eroavilla seteillä ei ole kuin se, että molemmat kuuluvat lemppari lastenvaatemerkkeihini. Kuitenkin Gardnerit eivät ole (vielä) mielestäni tavoittanut sellaista suosiota, mitä se mielestäni ansaitsisi;) Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus tilata Bella & Bo:lta ilmaisella postituksella käyttäen koodia Freeblog, käyttäkää tilaisuus hyödyksi! Niin ja vielä Gardnereista sen verran, koot ovat aikalailla ilmoitusta vastaaviaan. Oliverilla on housuista koko 3-4 years (mitat n.95cm 13kg) ja Vivianin vielä hyvinkin reilu body on kokoa 9-12 months ja shortsit 12-24 months (mitat n.69cm 7kg). Mitä mieltä  te olette asuista? Liikaa? Entä samisteleeko teillä lapset? 

6 kommenttia :

 1. Mä tykkään kans sopivassa määrin samistelusta! Tytöiltä löytyy samantapaisia/ samanlaisia perusvaatteita, sekä samoja asusteita. Tykkään myös tytöillä jos toisella on mekko ja toisella pusero samalla kuosilla. Tai just toisella housut ja toisella yläosa.

  Täysin samaan asuun en pukisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkään en ihan täysin osaisi samoihin pukea, tai ainakaan päästä varpaisiin.

   Poista
 2. Meillä samistellaan identtisesti samanlaisilla vaatteilla. Ei äidin toiveesta,vaan voi sitä huudon ja itkun määrä kun yritin jossain vaiheessa toiselle toista,toiselle toista. Osti tai puki kuinka päin vaan,aina toisella muka kivempi. Eli kaikkien mielenrauhan turvaamiseksi meillä tytöt pukeutuu samiksiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi ihanat! ja tietty täytyy kuunnella lasten omaa toivetta pukeutumisen suhteen.

   Poista
 3. Meillä samistellaan Mainioissa, mutta yllättävän vähän on samoja vaatteita. Lapsimessuja odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä ehkä haluisin mainiolta pari samistelu settiä vielä myös =D

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥