SOCIAL MEDIA

Miten meillä puetaan pakkasilla

1/17/2016


En tiedä teistä, mutta musta on iän mittaan tullut yhä enemmän ja enemmän mukavuudenhaluinen.  Puistattaa ajatuskin niistä teinivuosista, kun tuli kuljettua nahkatakki auki ja tennarit jalassa kovissakin pakkasissa. Nykyään sitä pukee mitä tahansa päälle kunhan on lämmin ja viisveisaa siitä, miltä näyttää. 

Lasten kanssa tulee ulkoiltua väkisinkin enemmän kuin aikaisemmin ja lämpimästi pukeutuminen on korostunut entisestään. Varsinkin lapsille pyrin aina pukemaan lämpimästi, jotta ulkoilu olisi mahdollisimman mukavaa. Oliver on sinänsä helppo, kun hän liikkuu ja pysyy näin ollen lämpimänä mutta rattaissa istuva Vivian voi helposti paleltua.

Me saatiin yhteistyön merkeissä Minionesilta lämpöpussi, joka otettiin käyttöön jo ennen lumien tuloa. Kun miinusasteita oli vain muutama, riitti lämpöpussiin merinovillainen villahaalari sekä alpakkamyssy, mutta näin kovien pakkasten tullen ollaan lisätty vielä kevyttoppahaalari ja päähän kunnon toppamyssy. Baby's Onlyn lämpöpussi on ulkonäöltään kaunis ja ihanan pehmeä sekä lämmin, olematta kuitenkaan tukahduttavan kuuma. Eli sopii siis leudoille säille pitkälle kevääseen! Vaunupussissa on aukot viisipistevaljaille ja se sopii lähes kaikkiin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Meillä kuitenkaan tuo ei sovi turvakaukaloon ja olen harkinnut myös sen hankkimista helpottaakseni automatkoja sekä kauppareissuja. Kaukalopussi ja rattaiden pussi eroavat toisistaan kooltaan ja lisäksi niissä on erilaiset aukot valjaille, jotta ne sopivat paremmin tarkoituksiinsa. Baby's Only on Hollantilainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia neuletuotteita lastenhuoneisiin. Tuotteet ovat 50% puuvillaa ja 50% akryyliä, mikä tekee niistä kestäviä. Pussin saa myös huoletta heittää 60 pesuun ilman, että se menettää värinsä.

Oliverilla on Molon toppahaalari ja alla Reiman fleecehaalari, päässä on pipon alla merinovillainen kypärämyssy. Käsissä on ystäväni Oliverille antamat ja hänen äitinsä itse tekemät nahkatumput ja niiden alla aluslapaset. Varpaat meidän oli ongelmaksi asti vaikea saada pysymään lämpimänä ja kolmien eri kenkien pettäessä marssittiin Cittariin hakemaan Kuomat. Ne ja villasukat on pitänyt varpaat lämpiminä! Eikä ne nyt niiiiiin rumat ole;)

Millaisia ulkovaatteita teillä on? Mitkä kengät ja hanskat teillä on todettu pakkasen kestäviksi?


10 kommenttia :

 1. Meilläkin Kuomat on ainoat missä varpaat ei palele! Ja monet testattiinkin! Vauvakin menee samassa pussissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ne vaan niin hyvät! meillä tuntuu kaikki olevan vauvojen kanssa samaa=D

   Poista
 2. Mukavuus todellakin ennen kaikkea, ihan sama miltä itsekin näyttää kunhan ei palele :) Meillä pojalla on nyt talvella ollut ulkoilukenkinä Sorelit ja ne ollaan todettu kanssa tosi hyviksi, jalat on pysyneet lämpiminä ilman villasukkaakin paitsi -20 alkaa niissäkin jo vaatia ekstrasukkaa :) Hanskat meillä on ollut Reimalta, mutta aika viileiksi on sormet välillä jääneet, nahkatumppuja oon kyllä kanssa miettinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon soreleita miettinyt ollille ja myös itselleni mutta musta ne oli kauheen raskaat! Meillä myös kovemmilla pakkasilla on edelleen sormet jäässä, meinasin seuraavaksi metsästää paljon kehuttuja ja lapsuudestakin vanhoja elsa pitkäsen rukkasia

   Poista
  2. Kamiki kengät ovat ymmärtääkseni kevyemmät. Meidän 2 vuotiaan kamikit ovat kevyemmät kun juomat ja joustavampi pohja.

   Poista
 3. Mä en voi uskoo miten oon selvinny teinivuosista ilman hypotermiaa :D Mukavuudenhalu tosiaan on päivän sana.

  Meillä on pojilla villavaatteeseet sisävaatteiden päällä, talvihaalarit on tuulen- ja vedenpitävät. Isommalla on crocsin saappaissa villasukat ja varpaat on pysyneet lämpimänä :) Pienemmällä on vielä Stonzit, ja sinne olen tunkenut lämpövuoren lisäksi kahdet villasukat :D Ainoa, mikä tuottaa harmaita hiuksia on kädet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ihan uskomatonta :D

   Meillä on Oliverilla ne yhdet crocsin saappaat, jotka on ihan parhaat loskari kengät!

   Poista
 4. Olen huomannut muutenkin, että näin lapsen myötä se ulkonäkö on jäänyt mukavuuden ja käytännöllisyyden jalkoihin. Harvoin mulla on hiekkalaatikolla päällä mitään trendikästä. Mutta pitäisi vaan osata vetää se raja hiekkalaatikon ja muun kaupunkikulkemisen väliin. Aina ei tarvitse näyttää kotiäidiltä, ja siinä mulla on ehkä vähän vielä opettelua.

  Pakkasilla laitan jalkaan hieman rikkinäiset toppahousut ja päähän järkyttävän ruman, mutta korvat peittävän Finland -pipon :D Jäbälle ostin törkykalliit rukkaset Popilta. Ne pitää sormet lämpimänä ja on helppo laittaa pienelle käteen sivussa olevan vetoketjun ansiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kon kans tyyliin aina rutku=D Popit on kyllä hyviä. Mites sun raskaus jakselee?? :)

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥