SOCIAL MEDIA

Uusi vuosi ja uudet kujeet

12/31/2015

Blogini on elänyt hiljaiseloa joulun ajan, kun ollaan vietettyä joulua perheen kanssa sekä juhlittu mun synttäreitä. Kuitenkin näin vuoden viimeisenä päivänä halusin tulla sanomaan muutaman sanan kuluneesta vuodesta. Tänään on myös viimeinen päiväni Vauvan alaisena ja jatkossa löydätte mut vanhasta osoitteestani bloggerissa. 
Kulunut vuosi on ollut paras pitkään aikaan. Selkäongelmista huolimatta nautin raskaudesta ja keväämmällä myös talous- ja taloasiamme selviintyivät ja pystyimme taas jatkamaan (ikuisuus)remonttia. Keväällä pääsin myös mukaan pian ovet avaaviin Lumobloggaajiin, jossa tutustuin ihaniin ihmisiin ja sain tuulta purjeisiin bloggailun saralla. Kesäkuussa syntyi kuopuksemme, joka hurmasi kaikki samantien ja esikoisestamme tuli (ja on edelleen) mitä hienoin ja huolehtivaisin isoveli. Kesä meni reissaten ja nauttien perheenkeskisestä ajasta, kun mies oli lähes koko kesän meidän kanssa kotona. Elokuussa Oliver täytti kolme ja uhmaikä sai ihan uudet ulottuvuudet. Syksyllä lähin koittamaan bloggailua uudessa osoitteessa, täällä Vauvalla, mutta aika pian alkoi vanha suola janottamaan. Loppuvuodesta blogi myös täytti kaksi vuotta.
Vuosi on tuonut blogin kautta myös uusia tuttavuuksia Lumojen lisäksi, sekä syventänyt vanhoja. Yhdestä (Kuu<3) on lähentynyt jopa parhaimmaksi ystäväksi, vaikka livemaailmassa olemme nähneet vain kerran. On myös monta, joita haluaisin tavata ja ehkä laitan tavoitteeksi ensi vuodelle uskaltautua pyytämään tärskyille ;)
Vuoden kooste on siis paljon uusia ihmisiä, kokemuksia, perhettä(<3<3) ja rakkautta. Ei hullumpi vuosi siis ollenkaan. Sanon kiitokset Vauvalle mahdollisuudesta ja toivotan kaikille täällä hyvää jatkoa! Me tavataan ensivuonna uudessavanhassa osoitteessa uusin tuulin!
Hyvää Uuttavuotta myös teille kaikille ihanille lukijoille <3 Toivottavasti nähdään vielä blogimuuton jälkeenkin!

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥