SOCIAL MEDIA

Perhekuvauksissa Minna Sipisen luona sis. alekoodi

12/16/2015


Oltiin viikko sitten kuvattavana Minna Sipinen luona ja katsokaa miten ihania kuvia?! Sen lisäksi, että Minna on ihan huikea tyyppi ja ihanan rauhallinen, sai hän hymyilytettyä tuota meidän ärripurrikolmeveetä, joka oli jo autossa päättänyt "kiemurtelevansa" kuvista pois. Annoin Minnalle kuvien suhteen ihan vapaat kädet ja nyt olen ihan roska silmässä katsellut näitä.
Minna kuvaa lapsia ja perheitä mutta myös häitä, pariskuntia tai vaikkapa yritystiloja. Ulkona, kotona tai studiolla Helsingissä. Ja vaikka just sulla ei olis tarvista kuvauksille niin mikäs olis mukavempi joululahja kuin ikuinen muisto, ainaisen krääsän sijaan? Meidän koko perhe tykkäsi Minnasta ja yleensä superkankea mieskin oli- no vähemmän kankea=D Käykää tutustumassa Minnan kotisivuihinFaceen ja Instagramiin ja varatessanne kuvausaikaa mainitkaa OLLIE- blogi niin saatte joulukuun aikana tehdyistä varauksista -30e. 
Iso kiitos vielä Minnalle (<3) ja mitäs mieltä te olette kuvista, löytyykö lempparia? Oletteko te käyneet kuvauttamassa lapsia/perhettä?

3 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Tosi onnistuneita. Värimaailma käy hyvin yhteen ja niin suloiset ilmeet ja asennot lapsilla :)

    VastaaPoista
  2. Mistä tuo tytön valkoinen kukkapanta on hankittu? :)

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥