SOCIAL MEDIA

Neuvolakuulumiset ja alekoodi

12/15/2015
Kirjoittelinkin jo eilen enemmän omia fiiliksiä puolenvuoden täyttyessä kuopuksella mittariin. Tänään käytiin neuvolassa katsomassa kasvua sekä vaihtamassa kuulumisia ja olin onnellinen kun sain todeta meidän vauvelin vielä ihan vauveliksi, jolla ei vielä hampaita puske ja valmiudet kovalla alustalla istumiseen ei aivan vielä täyty. Jes, ajattelin- se on vielä niin pieni mamman vauveli (pthyi, lätkäisen itseäni poskelle tästä lässytyksestä).
Toista se vaan oli esikoisen kanssa kun oli kauhea kiire saavuttaa aina seuraava virstanpylväs. Kauhealla kohinalla odotettiin koska kääntyy, liikkuu, saa antaa soseita ja ikuistaa kameraan ensimmäinen hammas. Ai kamala kun se naapurin Einokin jo juoksi tiensä synnytyskanavasta ja Pirkan tyttö luetteli ensisanoikseen Piin likiarvon mutta meidän poika on vaan niin tavallinen. Nyt sitä tietää, että kyllä ne taidot sieltä tulee ja saa tulla mielummin vähän myöhemmin- ole vauva niin kauan kuin tarvis.
Meidän sirpakka neitonen vaikuttaa koko 65,4 cm pituudellaan (64,3) ja painaa 6555 g (6295). Imetys sujuu edelleen hyvin ja toimii pääsääntöisenä ravinnonlähteenä vaikka joinain päivinä saa kiinteitäkin. Täytyisi vähän petrata kiinteiden suhteen kun tyttö mielellään niitä söisi ja laajentaa makuelämyksiä- toistaiseksi ollaan vasta maisteltu muutamia hedelmiä, marjoja ja kasviksia. 
Vivianilla on kuvissa päässään Punaisen Norsun alpakkamyssy, joka tuntuu ihanan pehmeältä ja ohkaiselta mutta on s u p e r lämmin. Myssy on käsinvirkattu, sisältä harjattu 100% alpakkaa. Nyt teillä on mahdollisuus tilata vaikka viimehetken joululahjaostokset Punaisen Norsun nettisivuilta -20% alella koodilla "Vivian". Ale koskee kaikkia tuotteita ja on voimassa tästä päivästä sunnuntai-iltaan asti. Ja pst! Norsulla on pop up- liike Lasipalatsissa ja huomenna siellä on myös -20% avajaistarjous.
Ja tuo maailman hienoin yövalo on Lightbox, jonka saa tilattua vaikkapa täältä. Lightbox-valo seisoo itse tai sen voi ripustaa myös seinälle. Mukaan tulee liuta kirjaimia ja voit vaihtaa viestiä niin useasti kuin haluat.
Mutta palatakseni vielä meidän puolivuotiaaseen; hän on päiväpäivältä valloittavampi ja onkin hurmannut jo perheensä lisäksi monet muut. Hän jokeltelee kovasti ja tarvittaessa komentaa tiukasti. Uutena taitona myös ryömii eteenpäin. Niin, ja veli naurattaa ai-na!

Millaisia puolivuotiaita teiltä löytyy?


*Pipo ja Lightbox saatu

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥