SOCIAL MEDIA

Voita minille mokkasiinit!

11/09/2015

Sain kesäkuussa onnitteluviestin tyttövauvasta ja ohessa kysymyksen, saisiko meille lähettää mokkasiinit. Olin otettu jo ajatuksesta, mutta klikatessani itseni onnittelijan instatilille olin myös myyty. Arvatkaa oliko hankala päättää vain yhdet parit tossuja? Kun tuli aika uusia tossut päiväkotiinkin, en kauan tuskaillut etsintöjen kanssa vaan otin yhteyttä taas For Minies and Mommies:in ihanaan Päiviin. Näitä isompia tossuja on vasta tulossa valikoimaan joten vauhdikas kolme vuotias oli hyvä koeajamaan soveltuuko nämä myös isommille skideille;) Vähän kyllä mietitytti olisiko tossut hankala itse vetäistä jalkaan jota päiväkodissa tuon ikäiseltä jo odotetaan, mutta kyllä nämä suitsaitsukkelaan lähtee jalasta ja takaisin! Nahkan vuoksi ne on mukautunut ihanasti oman jalan mukaisesti eikä ole liukkailla parkettilattioilla lainkaan liukkaat ja näinollen ne ovatkin nimetty "nopeiksi tossuiksi". heh. Oliver oli viime viikon lomalla päiväkodista ja tossut on ollut vain kotikäytössä ja poika on ne tahtonut aina aamulla ensimmäisenä pukea jalkaan. Onpa ne ollut nyt jo niin kovassa käytössä, että ovat saanut pientä likaa pintaansa ja laitoinkin Päiville viestiä, että meidän on näitä hankittava pojalle toiset parit erikseen päiväkotiin! 
Oliverin jalka on noin 15 cm ja tossut ovat kokoa 16 cm, juuri sopivalla kasvuvaralla. Tossut ovat myös himpun leveähköt, joka helpottaa niiden saamista itse jalkaan sekä sopivuutta myös isompi lestiselle jalalle mutta ilman, että ne tippuisivat jalasta. For Minies And Mommies:n tossut ovat kromivapaita, pohjoismaista, aitoa ja ekologisesti valmistettua nahkaa. Ja jos en jo maininnut eikä kuvista tullut selville niin älyttömän suloisia ja kauniita.

Lisäksi mun on näin asiakaspalveluhenkisenä ihmisenä kehuttava Päivin erinomaista asiakaspalvelua, joka kerta olen kokenut tulleeni palvelluksi yksilöllisesti. Päiville voi tehdä tilauksia yllämainitun nettisivujen kautta mutta myös sähköpostitse. 
Sain teille synttärihulinoihin arvottavaksi yhdet vapaavalintaiset For Minis and Mommies- mokkasiinit! Arvontaan osallistumisen säännöt ovat jo tutut; tykkää meidän Facebook-sivuista täällä täällä JA/TAI seuraamalla meitä Instagramissa tästä ja tästä SEKÄ kertomalla kenelle tossut haluaisit voittaa.
Muistathan jättää tunnistettavan nimimerkin tai sähköpostiosoitteesi? Arvontaan voit osallistua Su. 15.11 klo 23.59 asti, onnea!

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥