SOCIAL MEDIA

Vivian 5kk

11/15/201564,3 cm (61,8), 6295 g (5635), py 42,6 (41,3)
"Suloinen hymytyttö, ei vierasta. Seuraa aktiivisesti lelua joka suuntaan. Tarttuu leluun symmetrisesti molemmilla käsillä. Kääntyy molempiin suuntiin. Vatsallaan viihtyy. Ruoka maistuu, imetys jatkuu. Kasvu tasainen. Sai rokotukset"
Ajatella, että lapsivesien menosta ja sen jälkimainingeista on ihan pian puolivuotta? (tähän väliin pientä nyyhkytystä) Olenko ihan päästäni naksahtanut jos sanon, että mulla on vähän ikävä synnyttämään? Jo ennen toisen lapsen yrittämis-puheita kuumeilin synnyttämisestä-- ajatelkaa! En siis lainkaan raskaudesta, enkä välttämättä väsyttävästä vauva-ajasta vaan synnyttämisestä. Nyt on vähän sama. Se on vaan niin euforinen fiilis saada lapsi ensimmäistä kertaa syliisi rinnalle- yhdeksän kuukauden kantamisen ja synnyttämistä edeltävien kipuilujen ja ponnistusten jälkeen. Kun se on vihdoin siinä, toltako se nyt sitten näyttää. Ja se tuoksu. Ja jopa se sairaalaruoka. Kaikki. Nyyh.
Hän on vaan niin valloittava! Ja hänellä alkaa jo muodostumaan ihan oma persoona. Vähän mua nyt jälkeenpäin on alkanut harmittamaan kun en sittenkään malttanut täysin täysimettää puoltavuotta, vaan ollaan nyt aina välillä maisteltu jotain ruokia. Ja meidän pikkutirpalla on kyllä mahdoton ruokahalu, mikä näin yhden pieniruokaisen pojan äitinä on ihan uutta. Pääsääntöisesti silti ihan vaan tissitellään vieläkin, eikä kiinteät ole välttämättömyys joka päivä saada. 


Kovasti hän edelleen nostelee peppua ja sätkii, mutta ei vielä tajua mitä käsillä täytyisi tehdä päästäkseen eteenpäin. Näppäränä tyttönä kieriskelee sitten paikasta toiseen. Naureskelee, syljeskelee, pärisyttelee ja pitelee hassuja ääniä. Puluksi on sanottu ihan rusinasta saakka ja siltä kuulostaa toisinaan vieläkin. Tykkää vanhempia ärsyttävistä, ääniä pitävistä leluista sekä kukkuu-leikistä. Tarttuu aina äitiä tukasta. Ponkee itseään sylissä istuma-asentoon, keinuu ja koittaa selvästi päästä johonkin. Nukkuu edelleen hyvin.
Wää. Ollaan me vaan kaikki ihan hulluna tuohon pieneen tyyppiin. Mutta kattokaa nyt sitä!

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥