SOCIAL MEDIA

RAWR! sis. arvonta&alekoodi

11/10/2015Jo ennen Vivianin syntymää olin päättänyt pitää kiinni myös mun ja pojan kaksinkeskisestä ajasta ja mm. viikottaiset kauppareissut on muodostunut meidän kahden väliseksi jutuksi. Oliver onkin nimennyt itsensä äitin kauppakamuksi. No, eilen olimme kauppakamun kanssa tekemässä viikon kauppaostoksia, kun joku harmiton mummo pysähtyi katsomaan Oliveria, kysyi tämän ikää ja jatkoi "ainakin selvästi tyttö on". 
Noniin, ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta kun meidän kauniskasvoista pitkätukkaista poikaa luullaan tytöksi, mutta että selvä tyttö vaikka oli yltäpäältä mustissa? En aina jaksa edes korjata, koska ei nämä mielestäni ole maata kaatavia asioita, mutta nyt korjasin. Myöhemmin vielä sanoin Oliverille, että olipas hassu mummo kun ei tajunnut että sähän olet ihan selvästi iso poika. 
Ei meillä aina pueta mustaan. Meillä löytyy kaapista pinkkiä, keltaista ja liilaakin, pojalla on pitkä tukka ja se on aina toisinaan ponnarilla. Onko ikinä käynyt mielessä muuttaa tyyliä ja leikata tukkaa vain siksi, että jotkut luulevat tytöiksi? Nääh. Ei Oliverin identiteetti siitä kärsi ja tietää hän tytöttelyistä huolimatta mistä pissiä. Hän myös tykkää pitkästä tukastaan ja siitä kun tukkaa pyöritellään. Ei ole vielä yhtäkään vaatetta mitä hän ei olisi suostunut pukea päällensä ja valitsiessaan aamulla yllensä pinkkiä paitaa ei ole käynyt mielessäkään kieltää. Tahdonhan minä opettaa lapseni itsevarmaksi omista valinnoistaan, sitäpaitsi mielestäni Oliverin tyyli ei ole lainkaan tyttömäinen, ainoastaan cool. heh.


Tykkäättekö te Oliverin tyylistä? Jos, niin on vinkattava yhdestä superista verkkokaupasta. Kuinkas monelle on HiP-KiD jo tuttu? Jos ei, niin kyseessä on siis melko tuore, trendikkäiden lastenvaatteiden sekä piensisustuksen verkkokauppa. Verkkokauppa, jonne ainakin mulle tutut lempparit on koottu samalle saitille. Postitus on nopeaa, tuotteet tarkastettu virheiltä ja palautus ilmaista! Oliverilla on Kukukidin huppari ja Gardner and the gang-housut molemmat koossa 3-4 y ja molemmissa on sopiva kasvuvara. Oliver on mitoiltaan n.92 cm ja 13 kg. 
Saatiin myös tuo Fine Little Dayn- kuusityyny, mikä sopii mielestäni mainiosti sisustukseen näin joulunalla. Ja tiedättekös? HiP-KiD lähti mukaan mun synttärihulinaviikolle ja nyt jollain teistä on mahdollista voittaa sama tyyny itselleen! 
Arvontaan voit osallistua seuraamalla meitä jollain somekanavalla, HiP-KiD:nFacebookista tai Instagramissa ja Ollie-blogin Facebookista tai Instagramissa. Jätä alle erottuva nimimerkki tai sähköpostiosoite. Arvontaan voit osallistua Su.15 pv klo 23.59 asti!
Saatte myös koodilla "Ollie2v" -20% kaikista verkkosivujen valikoimasta! Alekoodi on voimassa myös sunnuntaihin.

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥