SOCIAL MEDIA

Jotain äideille? sis. arvonnan!

11/07/2015
Huomisen isänpäivän kunniaksi arvotaan tänään synttärihulinoiden kolmantena päivänä jotain meille äideille. Tai miksei mummolle, ystävälle tai vaimolle vaikka joululahjaksi;) Kyseessä on siis ihanan muotoilualanopiskelijan Ann-Christinen Kärki-korvakorut. Itse ihastuin AC:n tuotoksiin jo Kuusio- sarjan myötä, jota meiltä löytyykin paljon! Sama selkeälinjaisuus ja yksinkertaisesti kaunis muotoilu jatkuu Kuusio-malliston jämäpaloista valmistuvissa Kärki-koruissa. Kärki- koruja löytyy nyt pieninä nappeina tai isoina roikkuvina ja koska puu on kevyttä materiaalia, eivät ne paina korvissa. Korut ovat myös nikkelivapaita.

Kuvat ovat Ann-Christinen omia.
 Sain teille siis arvottavaksi Kärki-korvakorusetin, johon sisältyy siis yhdet roikkuvat ja yhdet nappikorvakorut valitsemissasi väreissä (musta, valkoinen, saarni, turkoosi). Arvontaan voit osallistua seuraamalla meitä Instagramissa täällä ja täällä ja/tai tykkäämällä Facebook-sivuista täällä & täällä. sekä jättämällä kommentteihin sähköpostiosoitteesi tai erottuva nimimerkki. Arvontaan voit osallistua pe.13.11 klo 23.59 asti.

Pst. Turkulaiset! AC on myymässä tuotteitaan 21 pv starttaavilla neljä viikonloppua kestävillä joulumarkkinoilla! Tilauksia voi myös tehdä AC:lle itselleen esimerkiksi täällä. Onnea arvontaan!

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥