SOCIAL MEDIA

Hyvää synttäriä OLLIE 2v!

11/04/2015
Tässä blogissa tulee näkymään meidän arkea, muuttoa omakotitaloon, lastenvaatteita, sisustuskuumeilua. Tai sen näkee sitten. Fiiliksen mukaan.

Näin lukee ihka ensimmäisessä postauksessani ikinä, kaksi vuotta sitten 03.11.2013. En oikeastaan tiedä mikä minut laittoi aloittamaan blogin kirjoittamisen, oliko se kauan päässä muhinut pohdinta vai hetken mielijohde. Alkuun se pitkään jopa nolotti, mutta nykyään voin olla siitä jopa vähän ylpeä.
On myös hetkiä kun tekee mieli lopettaa. Olen alusta asti ollut bloggaaja, joka kirjoittaa vain silloin kun on jotain sanottavaa ja uskokaa tai älkää--minullakaan ei aina ole. En osaa pitää päiväkirjamaista tyyliä, vaikka sellisetkin postaukset ovat aina toisinaan kivoja, enkä halua väkisin kirjoittaa vain koska olisi pakko. Koska ei ole. Vielä toistaiseksi kuitenkin olen todennut, etten osaisi olla ilmankaan ja jos ahdistaa pidän taukoa.
Loppujenlopuksi tämä pieni luomukseni antaa minulle enemmän kuin ottaa ja se tottavie on antanut minulle paljon! Olisin monta ystävää, kokemusta ja tapahtumaa köyhempi, enkä välttämättä olisi keksinyt minkä ammatin haluan vielä jonain päivänä opiskella. Olisin jäänyt paitsi niin monista tsemppaavista viesteistä, vertaistuesta, nauruista ja kyynelistä joita olen kommenttilootastani lukenut. Tiedän olevani huono ja hidas kommenttien vastaamisessa, mutta uskokaa että ne ovat jokainen ajatuksella luettu ja tärkeitä. Käyn useasti päivässä tarkistamassa onko uusia kommentteja tullut ja ilahdun aina nähdessäni, että joku on jättänyt merkin käynnistään. LUPAAN, että koitan niihin myös nopeammin vastedes vastata. Olen myös kehittynyt kuvaamisessa, kirjoittamisessa sekä ihan vain itsetuntemuksessa ja saanut olla mukana ihan mahtavissa yhteistöissä! 
Kahden vuoden aikana Vauva on kolmas blogikotini. Kasvusta ja kehityksestä huolimatta se on pitänyt sisällään juuri niitä asioita, joita ensimmäisessä postauksessani aikanaan kirjoitin. En tiedä, mihin blogini vielä minut vie mutta aion jatkossakin pitää kaikki ovet avoinna ja mennä fiiliksen mukaan. 
Isoin kiitos tästä hommasta kuuluu kuitenkin teille lukijoilleni! Ja kiitoksena teille olen järjestänyt kivoja arvontoja sekä alekoodeja ensiviikon lopulle saakka joista ensimmäinen tulee julki huomenna, STAY TUNED!

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥