SOCIAL MEDIA

Oppi&ilo -arvonta

10/19/2015En ole ikinä oppinut olemaan sellainen leikkijävanhempi. On päiviä kun ihan tosissani yritän, mutta huomaan melko pian, ettei leikki suju itseltäni luonnostaan, joten on ihanaa kun Oliver on päivä päivältä vähän isompi ja voidaan jo pelailla, askarrella ja tehdä yhdessä muutakin kuin pöristellä autojen kanssa. Meillä onneksi mies on sellainen leikissä mukaan heittäytyjä, että vähän korvailee mun mielikuvituksen köyhyyttä.
Oppi & ilo lähetti meille ihanan paketin pelejä, loruja ja poispyyhittäviä tusseja vihkoineen. Lorut on viihdyttänyt meidän Viviania vähintään yhtä paljon, kuin esikoista piirrustukset, jotka voi jälkiä jättämättä pyyhkäistä sormella pois. Tahdon lelulla aina olevan joku idea ja tarkoitus, eikä meillä suosita yksittäisiä leluja. Siitä johtuen Oppi & ilon tiedon ja taidon kehitystä tukevat lelut eri ikävaiheisiin soveltuen herätti kiinnostukseni ja musta on ihan huippua, että kahdella teistä on mahdollisuus voittaa vapaavalintainen tuote heidän nettisivuiltaan! Sivuilta löytyy tosiaan leluja, kirjoja, pelejä, puuhakirjoja ja muuta kivaa 0-12 vuotiaille lapsille.
Arvontaan voit osallistua kertomalla minkä Oppi&Ilo- tuotteen haluaisit itsellesi voittaa ja jättämällä sähköpostiosoitteesi. Arvontaan on aikaa osallistua Sunnuntaihin 25.10 asti.
Arpaonnea!
EDIT! Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, tai ainakin erottuvan nimimerkin! 

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥