Fiksaa kukkaruukkusi

| On
21.10.15

Inspiraation tähän maljakkoon sain, kun löysin samalla idealla tuunattuja mukeja. Kemikaalien ja pesemisen tarpeen johdosta päädyin kuitenkin koristelemaan muuta kuin ruoka/juoma- käyttöön tarkoitettuja astioita ja tämä kukkaruukku suorastaan huusi minua. Kaikista kivoin yhtälö olisi ollut tuo hempeä vaaleanpunainen ja minttu, mutta vaaleanpunainen ehti loppua ennen onnistumista=D Kolmas kerta todensanoo ja suosittelenkin tarkistamaan, että kaapista löytyy kynsilakanpoistoainetta. Ei sillä, että olisin itse joutunut odottamaan, että mies tuo sitä kaupasta töiden jälkeen...
Tähän siis tarvitset astian/kulhon, kertakäyttöisen vadin (tai sellaisen, jonka likaantumisella ei ole väliä) sekä mieluisia kynsilakkoja. (ja sen poistoaineen ja supervenyvät hermot...)
Laita vatiin lämmintä vettä ja tiputa kynsilakkaa muutama pisara joukkoon, voit tehdä joko erissä yksi väri kerrallaan tai laittaa kaikki kerrallaan. Halutessasi voit esim. hammastikulla tehdä kalvon pintaan kuviota. Odota, että kynsilakka on "levinnyt". Lämmin vesi muodostaa kynsilakasta pintaan kalvon ja upottaessasi kulhon veteen, tarttuu kalvo kulhon pintaan.
Älä kuivaa pyyhkimällä! Anna kuivua paperinpalan päällä. 
Musta tästä kolmannesta koekappaleesta tuli aikas kiva, mutta mitäs te sanotte? 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9