SOCIAL MEDIA

Fiilistelyä ja viimeiset heipat

9/30/2015

Tiedättekö te sen tunteen kun löydätte kaapeistanne jotakin, jonka olemmassaoloa ette ole enää edes muistanut? Olin ihan unohtanut omistavani nämä nilkkurit ja yllätyin positiivisesti löytäessäni ne eteisen romunurkasta, jonne olin ne viskonut joskus alkukeväästä nilkkojen turvotessa niin, etteivät ne enää menneet kiinni. Ne oli tämän päivän asuuni justiinsa oiva lisä ja jos minä jotain syksyssä rakastan murrettujen värien lisäksi, niin nilkkureita, isoja neuleita ja muhkeita huiveja. 


Olen juuri sellainen ihminen, joka imee energiansa auringosta ja pimeyden voittaessa suurimman osan päivästä on mielikin ankeampi. Alkusyksy on kuitenkin kiva, kun voi kesän jälkeen aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä, ilma on suhteellisen lämmin ja kaikkialla on todella kaunista. Tykkään myös hörppiä kuumaa kaakaota ja kulkea päivät pitkät isoissa villasukissa. Kylmyydestä, synkkyydestä ja sateista en kuitenkaan pidä. Paitsi okei, kumpparit on kivoja ja tykkään edelleen pomppia vesilätäköissä. Ja tiedättekös, olen huomannut pimenevässä vuodenajassa myös yhden positiivisen seikan; se herättää aina parisuhteen henkiin. Kun kesällä aina vähän tahtoisi mennä viipottaa niin syksyn pimeinä iltoina huomaa, kuinka ihan parasta on sohva ja viltti jaettuna. 

Huivi Pieces *
Neule Vero Moda*
Tunika COS
Legginsit VIMMA
Kengät Second Hand
Reppu Fjällräven KÅNKEN

Oikeastaan olin alunperin tulossa vain kertomaan, että nyt on sanottu Lumoille heipat. Olo on haikea mutta myös jännittynyt, uudella sivustolla aloitetaan ensi viikon tiistaina 6.10! Vielä kerran iso kiitos ihanille tyypeille Lumoissa ja käykää ihmeessä tutustumassa kaikkiin mahtaviin bloggaajiin, niin vanhoihin kuin uusiinkin. Mä tulen tänne piakoin kertomaan minne muutan ja toivon, että te jotka tästä bloggaamisesta näin huippua teette, siirrytte mukana. PUS!


*saatu House of Brandon

9 kommenttia :

 1. Messissä ollaan. Tästä eteenpäin myös..

  VastaaPoista
 2. Voihan letti. Noi legginssit on vaan niin mun suurin unelma. Sata sydäntä...

  VastaaPoista
 3. Eksyin ihan sattumalta blogiisi, ja vitsit kuinka sun kirjoittama teksti ja kuvat nappasivatkin :) Ihan sika ihanaa tekstiä, jotenkin niin mukaansa tempaavaa. Ja täällä toinen kuka rakastaa isoja villasukkia sekä kaakaota - puhumattakaan vesilätäköissä pomppimisesta :-D

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu ja kaunis mimmi! Mäkin pysyn mukana :)

  VastaaPoista
 5. Vau. Oot tosi tyylikäs :) T. Hiljainen lukija

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit mie jännitän että mikä tää siun uusi paikkasi on :D Oot herttainen!

  VastaaPoista
 7. Vautsi, onnea uuteen paikkaan :) Ihana asu ja ihana huivi!

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥