SOCIAL MEDIA

JUHLAT

8/30/2015Huh ja puh ja huhheijjaa. Onneksi synttärit on kerran vuodessa. Jätin taas kaiken viime tinkaan ja kiire tuli ennen vieraiden saapumista, mutta olen silti tyytyväinen lopputulokseen. Sankari oli myös innoissaan kaivurikakustaan, joka saikin kehuja ja loppui kesken!! En osannut varautua makean kakun saavan niin suurta suosiota, kun yleensä vain suolainen myy. Sankari kävi myös ihan ylikierroksilla loppuillan kaikista huikeista lahjoista ja sokeriyliannostuksesta.. Nyt mä nostan jalat kattoon ja huokaisen helpotuksesta, että tämä ruljanssi on jälleen ohi. Kiitos kaikille vielä, oli mukavaa!


Kakku on tehty kutakuinkin tätä ohjetta käyttäen ja suosittelen lämpimästi, ei kuiva eikä liian makea.
Kolmioleivät oli s a i r a a n hyviä, katkarapu ja savulohituorejuustotäytteineen ja herkkutikut helppoja naposteltavia lastenkin käsissä. Lisäksi kippiauton kyydissä oli keksejä ja jääkaapissa ei niin kuvauksellinen mangojuustokakku. Koristelu oli melko simppeli, katossa "leijailevat ilmapallot" jonka idean näin Essin jostain löytäneen ja "liikennevalotolppa". Pöydällä on kertakäyttöinen pöytäliina johon yön pikkutunneilla leikkaaliimailin valkoisesta paperista nuo tiemerkit. Hahah, ja nuo tietyömerkit askartelin myös yöllä, mutta luovutin kolmen merkin jälkeen. Ihan hauskoja nekin.

Että sellaiset kolmevee-juhlat. Millaisella teemalla teillä on juhlittu?


9 kommenttia :

 1. Olipas tosi kiva teema teillä synttäreillä! Mä oon itse jotenkin tosi huono pystyttämään juhlia minkään teeman ympärille, koska homma saattaa mennä multa helposti vähän överiksi :D Meidän kolmevuotias ei synttäreilleen osannut oikeastaan mitään erityistä pyytää, mutta luulen että neljävuotis synttäreillä saattaa olla vähän eri meininki, ja tyttö varmaan haluaakin jotain tiettyä teemaa juhliinsa. Harmi etten voi kopioida tuota teidän ideaa, koska tuo toteutus oli ihan mahtava :)

  VastaaPoista
 2. Huipun näköiset kemut ollu teijän Oliverilla! :) Onneksi tuli katsottua tämä. Pitäis ehkä alkaa suunnitteleen meijän Oltsun 2 v. kemuja jotka on JO reilun kuukauden päästä! Kiirehän tässä taas tulee :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuoda leluja pöytää! Meillä on ollut joskus uusi hiekkalapio kakkulapiona ja pesty prinsessoja kakun päälle. Nyt saa pitää silmänsä auki "poika-ideoille" :)

  VastaaPoista
 4. Ihan loistavat kemut oli! Tuo kaivurikakku näyttää niin hyvälle, harmi et jäi maistamatta :D mutta oli se juustokakkukin loistavaa!

  VastaaPoista
 5. Näyttää mahtavalta! Toi kakku ja kuormuri tarjoiluastiana..! Saaks käyttää 4v syndeillä vuoden päästä? :D Meillä oli dinosaurusteema 3v, ja poika sitä itse pyytikin :) mut työkoneet on aina kestosuosikkeja :D Vitsi miten hyvältä toi kakku näyttää!

  VastaaPoista
 6. Ihan täysin aiheen vierestä, mutta mun täytyy sulle heti tulla kertomaan. Eilen syntyi meidän pieni poika. Niin täydellinen ja juuri meille kuuluva rakas. Ja mä meinaan haljeta onnesta ja rakkaudesta. Niinkun sanoitkin, näin sen just pitikin mennä ja hänet meille on tarkotettukin <3

  T.Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että oon odottanut näitä uutisia!! Onnea koko perheelle <3<3 hän on varmasti täydellinen.

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥