SOCIAL MEDIA

REISSUKESÄ

7/07/2015

Meillä on kerrankin miehen kanssa koko kesä "lomaa" samaan aikaan ja päätettiin ottaa siitä kaikki ilo irti. Tähän menessä ollaan säiden salliessa grillailtu, puistoiltu, käyty rannalla, Fiskarsissa ja Korkeasaaressa. Viikonloppuna on tiedossa Turun reissu sekä vierailu Muumimaailmassa sekä loppukuusta on edessä ristiäiset ja lomailua Turun saaristossa. Kesään mahdutetaan myös ratikkamatkustusta, jota Oliver on odottanut keväästä lähtien, sekä Tampereen reissua jolloin käydään Särkänniemessä. Niin ja esikoisen syntymäpäivätkin on elokuulla.. Katsotaan keksitäänkö vielä muuta;) Ulkona asutaan niin kuin viime kesäkin ja siitä johtuen blogi päivittyy lähinnä vain sadepäivinä. 

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?


7 kommenttia :

 1. ihanat noi oliverin sandaalit! mistä ne on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on itseasiassa fb kirpparilta mut luulen et esim pikkujaloista saa ihan uutena! Ne on kyllä huippuhyvät jalassa, meillä on ollut joka kesä Oliverin ollessa vajaa 1 aina tähän kesään asti samanlaiset:) merkki on camper

   Poista
 2. Sinulla on ihan sairaan kauniit lapset :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en käy kiistelemään ;) kiitos <3 käyn kurkkimassa blogissasi!

   Poista
 3. Meidän lähes kaikki kesälomasuunnitelmat ovat menneet juhannusta lukuunottamatta tähän mennessä mönkään. Onneksi en tehnyt mitään kilometrin mittaista summer bucket listiä :D Jospa mekin tonne Korkeasaareen vielä päästäisiin, Pihvi on ainakin ihan innoissaan kaikista eläimistä.

  Ja kiitti vaan taas näistä ylisöpöistä vauvakuvista. Laitan sun blogin ihan just pannaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut siis paras tai siis kannattavin onkin olla suunnittelematta, ei ne suunnitellut koskaan onnistukaan!! :D me ollaan kaikki tähän asti tehty extemporee joten saas nähdä kuin tulevan SUUNNITELLUN muumimaailmareissun käy. pahapaha.. Ja anteeks! ehkä teidän täytyy tehdä vielä yksi vauva;)

   Poista
  2. Joo, totesin tänään ihan saman - miksi muutenkaan suunnitella kesää kalenterin kanssa? Menee semmoiseksi hötkyilyksi ja kaikki rentous katoaa :D

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥