SOCIAL MEDIA

PULLOTAN SUN TUOKSUSI

6/13/2015

Baby V:n paino oli laskenut liiakseen ja jouduttiin jäämään vielä täksi päiväksi sitä kerryttämään. Nyt hän on iltapäivästä hokannut tämän syömisen ihanuuden ja painokin on alkanut kertyä sen verran, että hyvin todennäköisesti pääsemme kotiutumaan huomenna. Imetys sujuu hyvin, jokseenkin tekee kipeää ja aiheuttaa kovia supisteluja, mutta on vauva rinnalla ihanaa.

En tiedä kumpi huumaa enemmän, ilokaasu vai vauvantuoksu. Ehkä jälimmäinen. Voi kun sen tuoksun voisi pullottaa, laittaa olohuoneen hyllylle ja käydä pullonsuulla nuuskuttelemassa kun vauvasta on tuoksu kadonnut. Muistatteko sen tuoksun? 

37 kommenttia :

 1. Ihana, ihana vauva! Omani täyttää pian 5 kk. Miksi he kasvavat niin nopeasti? Nuuskuttelen päälakea ja toivon että voisin viivyttää aikaa.

  VastaaPoista
 2. Se on maailman ihanin ja kaunein tuoksu <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten hän on nätti <3 melkein olis voinut vauvakuume tulla, mut onneks mulla on tänään ollut 3vee ja 8kk pojat pitämässä mut maan tasalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on niiiiiin kaunis<3 hahah joo mä en epäile yhtään ettteikö ne karttaisi vauvakuumetta kauemmaksi :D

   Poista
 4. Mä taannoin haistelin Pihvin kotiutumisvaatteita ja ainakin uskottelin löytäneeni sen tuoksun niistä. En oo ikävä kyllä vielä minkään kempparin hyllyltä löytänyt pullotettua vauvantuoksua :( Sitä on ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ihana. vois jonkun pukluisimman vaatekappaleen koittaa kierrittää tota vauvaa myöten ja tunkea johonkin rasiaan.. toimiskohan? pliis? :D

   Poista
 5. En kestä.. Melkein tulee vauvakuume. Apua <3 <3

  VastaaPoista
 6. Mä just eilen märsäsin silmät päästäni kun selasin vuoden takaisia kuvia kun meidän neiti oli vauva... Onneksi kuvasin hulluna, on mitä muistella kun ilman niitä ei muistaisi. Minä en ole kummankaan lapsen kohdalla tunnistanut sitä vauvantuoksua, mä oon vissiin missannut jotain oleellista =D Mut ihana pikku pallero teillä, Paljon Onnea! <3

  VastaaPoista
 7. Siis mä en osaa kuvailla tätä tunnetta mikä tulee näitä kuvii kattoes!! Nousee pala kurkkuun, mitä ei oo kyllä ennen tehny ku huonolla tavalla, mut tää tapa on hyvä... :O Tulee sellanen pakahdus ja haluu vaan lokakuun tänne, jotta sais nähdä omanki pienen. Nyyyyh.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3<3 kohta teilläkin taas nuuskutellaan!!! mä oon varmaan sillon ihan rikki kun meillä on jo tuoksut siinä vaiheessa hälvenneet (byhyy)

   Poista
 8. Voin melkein haistaa sen tuoksun tänne asti! <3 Onnea vielä kerran! <3

  VastaaPoista
 9. Voi että mikä ihanuus<3 Tulee vielä enemmän vauvakuume näitä kuvia katellessa :) Onnea koko perheelle<3

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit! Voisit postittaa tännekin sitä tuoksua.. Onnea vielä, jos en ole muistantut onnitella :)

  VastaaPoista
 11. Ooh, sydän sulaa! Hän on niin täydellinen pieni ♥ Ei malttais odottaa elokuuhun, että saa haistella oman pienen nyytin tuoksua ♥

  VastaaPoista
 12. Oijoooi, en kestä <3 Maailman ihanin tuoksu<3

  VastaaPoista
 13. Mun täytyy todeta, että mun hajuaistissa on varmaan jotakin vikaa. Kaikki aina puhuu tuosta vauvan tuoksusta, mutta mä en kyllä oikein tunnistanut mitään tuoksua omasta vauvasta.. Paitsi sillon kun se vaippa oli syytä vaihtaa, tai jos oli tullut maitopulautus vaatteille..... ;) ...no ehkä näin jälkeenpäin voisinkin tunnistaa sitten sen vauvan tuoksun, mutta en kyllä sillon osannut ainakaan. :D

  Ihanat kuvat ja ihana pieni! Onnea vielä! :)

  VastaaPoista
 14. Hän on ihana en kestä, haluan vauvan, no ei ehkä kuitenkaan enää. Mie siulle haasteen heitin, kääk. Käy kurkkimassa kun tältä ihanuudelta ehdit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin onnn<3 niin ai ehkä?;) ja ihana haaste, teen ehdottomasti!

   Poista
 15. Sulla on ohana ja kaunis blogi :) poaljon onnea pienestä kauniista prinsessasta!<3

  VastaaPoista
 16. Siulle on haaste :) http://hui-hai.blogspot.fi/2015/06/muistoja-joista-en-koskaan-luovu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! täytyykin koittaa muistaa tehdä tää nyt viikonloppuna. tää on oikeesti ehkä ensimmäinen oikeesti kiva haaste.

   Poista
 17. Ää en kestä, vauvakuume tulee näistä kuvista ja postauksista! ❤ On kyllä ihana se tuoksu, vois vaan koko ajan olla tuoksuttelemassa!

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥