SOCIAL MEDIA

KAKSI VIIKKOA

6/26/2015
*vaavisänky saatu lainaan 


p a i n o 3 4 0 5 g (3365g)
"Suloinen ihanainen tyttövauva. Ottaa katsekontaktin. 
Iho, silmät, suu, napa siistit. Vauvantahtinen rytmi. Paino noussut upeasti.
Jäntevyys hyvä. Heijasteet esille. D-vit aloitus"


Hurjaa, vauvani on jo kaksiviikkoinen. Ja ihan kohta ostellaan jo ensimmäisiä Alwayseja (olettaen, että ne tuoksut ovat saaneet jo kyytiä) ja iskä saa hätistellä poikia ovelta. Hehheh, ei kai, vaikka totta se on miten aika näiden pienien kanssa juoksee. Eilisiltana pukiessani tytölle yövaatteetta ylle huokaisin syvään, vasta eilenhän puin tuota samaista kulahtanutta yökkäriä pienenpienelle poikavauvalle. Sille samaiselle kullanmurulle, joka nyt on olevinaan mukamas "kovin iso, ainakin näääääin iso, mutta kasvaa vielä isommaksi".

Siinä missä esikoisen kanssa kiirehti etapista etappiin, seuraavan kanssa toivoisi ajan vain pysähtyvän. Tajusin, että minulla oli niin kiire päästä esikoisen kanssa näkemään ja kokemaan kaikki samantien, että en oikein tajunnut nauttia täysin siemauksin hetkestä. Oli kiire nähdä ensimmäinen hammas sekä ilme, joka syntyy maistaessa ensimmäistä kiinteää ravintoa. Malttamattomana odotettiin kamera kourassa ikuistaakseen pyörähdys kyljeltä selälle, hapuileva konttausasento, ja haparat ensimmäiset askeleet. Korvat höröllä kuunneltiin jokainen mutina ensimmäisten sanojen toivossa ja innoissamme odotettiin pojan kasvavan päästäksemme huvipuistoihin ja kehittämään kaikkia kivoja leikkejä. Nyt sitä tietää, että kaikki nämä opitaan ajallaan. Ne kyllä tulee ennemmin tai myöhemmin, mutta mieluiten myöhemmin. Nyt haluaisi vain nuuskia vauvatuoksua, lässyttää sylki vaahdoten ja rutistella niin kovasti, ennen kuin se oppii pistämään hanttiin. Huutaa stop tykkänään, älä sinäkin mene ja ota kasvaaksesi.
8 kommenttia :

 1. Ihan samaa mieltä, ensimmäisen kanssa oli kiire ja nyt toisen kanssa aika menee liian nopeasti! <3

  VastaaPoista
 2. Samaistun! Meidän tyttö täyttää kuukauden huomenna, sniif!

  VastaaPoista
 3. Mä taas olin ihan vastakkaista mieltä, oli niin ihana että tuo vihdoin kasvoi ja loppui se saatanallinen kanniskelu :D ! Nyt se vois hiljentää vauhtia, en tod halua nähdä ensiaskelia noilla jaloilla vielä ikuisuuksiin! Tää 8kk-1,5v ennen uhmaa oli Lugin kanssakin mun lemppari. Mut ihana sirbula, kyllä vähän tekee mieli katsoa omienkin newbornkuvia ♥

  VastaaPoista
 4. :,,) Ihana teksti ja ihania kuvia. Tunnistin kyllä itseni tuosta, kuvataan kauheasti ja oon ihan into piukeena mitä neiti oppii seuraavaksi :D Toisaalta oon innoissani että tyttö kehittyy ja kasvaa ja toisaalta kauhean haikea siitä miten nopeasti aika menee.

  VastaaPoista
 5. Ihana! <3 Vitsi aika juoksee! Tuntuu, että A-muru oli juuri tuon ikäinen ja nyt hän täyttää pian kolme! Siis mitä?!

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥