SOCIAL MEDIA

KAUNIS RIETAS ONNELLINEN

5/03/2015
5 1 3 8 6 4 7 2 9


Tiedättekös sellaiset ihmistyypit, joilla kaikki mikä voi niin myös menee pieleen? Sellaiset, jotka ovat juuri niitä tyyppejä, jotka leveällä kaistalla kaatuvat kadun ainoaan banaaninkuoreen, ostaa voittoarvan ainoastaan lahjaksi, tehtävänannoissa saa aina sen kuraisimman duunin ja valitsee aina sen väärän valinnan.
Tiedättekö sellaiset? 

Me olemme miehen kanssa juuri sellaiset. Ja on äärettömän luonnonvastaista, että kaksi onnetonta löytävät toisensa ja pistävät hynttyyt yhteen. Sanotaanko, että mikään ei ole tullut hopeatarjoittimella tai sujunut helpoimman kaavan kautta. Helppouteen voi toki omalla osallaan vaikuttaa tapa tehdä kaikki hankalimman kautta.

Sen lisäksi, että jotain pientä sattuu ja tapahtuu lähes päivittäin on meidän kohdalla muutaman vuoden sisällä käynyt niitä suuremman luokan keissejä, jolloinka tuntuu että Onnetar istuu neliapilansa päällä, nauraa suuri eleisesti- ja äänisesti, sylkäisee päälle ja haistattaa *****. Tähän asti suurin selkkaus on ollut meidän ensiasunnon ostaminen, yllätykset, juoksevat kulut ja miehen lomautukset. Mutta tiedättekö sen tunteen kun on tottunut jo siihen ettei kaikki mene kuin Strömssöissä ja elää asian kanssa, sen tunteen kun yhtäkkiä elämä heittää kuperkeikkaa ja aurinko paistaa risukasaan? Ja kun ajoitus ei voisi olla yhtään, ei sitten tippaakaan parempi.

Viime viikolla olin niin onnellinen, että jos olisin voinut, olisin hakenut lähiSiwasta kopan kaljaa, hakeutunut sinne spurgujen kantapuiston syrjäisimmälle penkille ja korkannut. Vetänyt päiväkännit omassa ylhäisessä yksinäisyydessä auringonpaiste seuranani. Siitä rohkaistuneena hoiperrellut yhden juopon suosittelemaan karaokebaariin ja vetänyt alavireisesti biisin Kaunis Rietas Onnellinen.

Joten kyllä. Täytyy käydä pohjalla ja joskus ihan siellä alimmissa syövereissä asti, jotta sieltä nouseminen tuntuu joltain. Sitä arvostaa. Meillä asiat selkeni ja jos loppua kohden kaikki menee yhtä hyvin, meillä on loppuvuosi tulossa olemaan aika huikea kaikinpuolin. Sen lisäksi minulle avautui huikea tilaisuus blogini kanssa ja siitä lisää paljastuksia loppukuusta. Muutoksia ja muuttoja luvassa:)

Tähän onnea pursuavaan postaukseen viikon kuvasaldoa. Mites muuten teidän vappu meni? Onko vieläkin sokerihumalat?

29 kommenttia :

 1. Ihanaa Salla ♥ ! Mitä ikinä sitten onkaan tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan ni olipas kiva lukea tällainen :3 Ei sillä ettenkö tykkäis sun totuudenmukaisista negapostauksista, rakastan niitä, mutta ihana että teillekin välillä kunnolla arska paistaa! Koska tiedän vallan hyvin just sen ekana mainitun ihmistyypin koska mekin kuulutaan yleensä juurikin siihen haha :D Ihan ihmetyttää miten talo ei oo vielä esim. palanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ihan kivaa vaihtelua välillä hehkuttaa ;) <3 ja mä en tajua, miksi mä en saa olla hannu hanhi!

   Poista
 2. Miks sun ruoat näyttää aina niin hyviltä... Tai sit mä käyn lukemassa aina nälkäisenä :) Mitä tossa sapuskassa mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! siinä on kanafileitä ja halloumia. Lisäksi kermaperunoita ja tuoreita kasviksia paistettuna;)

   Poista
 3. Voi mahoton, sä olet niin kaunis! Ihanaa, että olet onnellinen :)<3

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla et risukasa lähti veks ja tilalle tuli aurinkoo <3. Hihi meillä itseasiassa iha sama, oli aika perseiset pari kuukautta mutta nyt alkaa näyttää valoisammalta :). Ootan innolla blogiuutista, vaikka veikkaus miulla on onkin hihi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että sielläkin rupee aurinko porottelemaan! Ja hihhih, aika selkeää se taitaa olla;)

   Poista
 5. oot ihana <3 :) tuli hyvä mieli tästä sun kirjotuksesta ja sun puolesta! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva kuulla että asiat alkavat järjestyä! :) ja niin kauniita kuvia <3 Hih, mullakin on aika vahva veikkaus mitä tuleman pitää blogisi suhteen, kuulolla pysyn kuten tähänkin asti ;)

  VastaaPoista
 7. Kyllä, tutulta kuulostaa.. ;) Ihanasti kirjoitat ja hienoa, että asiat on alkanut järjestymään.

  VastaaPoista
 8. Mielettömiä kuvia ja olet niin kaunis! Ja postaus..sinulla on kirjoittamisen lahja! Tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 9. Ei sitä elämää osaa samalla tavalla arvostaa jos kaikki on aina ruusuilla tanssimista :) Loistavaa, että teille on kevät tuonu mukanaan aurinkoa <3

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Itse olet :--* <3 mä haluan näyttää tuolta myös heti kuukauden synnytyksen jälkeen=D

   Poista
 11. Voi miten kauniita, ihania kuvia taas kerran! Ja sinä hehkut niin nättinä :)

  VastaaPoista
 12. Voi, miten onnelliseksi voikaan tulla toisen ihmisen onnesta! Huippua, että teille tapahtuu hyviä asioita! Aurinkoa ja toiveiden toteutumista kevääseesi! <3
  t. Anna

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥