SOCIAL MEDIA

KETÄ OIS ARVANNUT?

4/09/2015
11 4 12 6 9 7 0 8 5 13 ¨13


Enpä olisi arvannut neljä vuotta sitten että neljän vuoden päästä saan olla näin onnekas. Vielä neljä vuotta sitten en mitään tälläistä edes olisi toivonut. Kaikki vain tapahtui ja sen kaiken oli tapahduttava.

Pieni kaksio, päättömät perjantait ja loputtomat lauantait päättyen suruttomiin sunnuntaisiin. Vapaapäivät ja pitkät aamut. Vain itseään varten olemista, spontaaneja reissuja ja huuruisia yön pikkutunteja. Vastuun ja aikuistumisen välttelyä, yksinäisten iltojen pakoilua, peittoon käpertymistä ja yksinäisiä aamupalahetkiä keittiön nurkassa.
Sellaista elämäni oli neljä vuotta sitten ja sitä se varmaan olisi edelleen jos en olisi miestä koskaan tavannut ja jos ei oltaisi menty perä edellä puuhun. 

En ole katkera vaikka olen joutunut osasta haaveistani luopumaan. Kieltämättä kateellinen muiden kertoessa kokemuksiaan sellaisten asioiden parissa, jotka olisin itse halunnut kokea. Olen kuitenkin täysin varma siitä, että äidiksi tuleminen on ollut parasta mitä olen saanut kokea ja mm. se, että olisin asunut vuoden ulkomailla olisi kuitenkin ollut vain vuosi elämästäni. Äitiydestä saan nauttia, enemmän tai vähemmän jokainen päivä. 

"While we try to teach our children all about life, they teach us what life is all about"12 kommenttia :

 1. Ihankun lukis omaa elämää, mutta meillä siitä on vasta parisenvuotta apauttia rallaa!

  Kaunis teksti! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana sä ja aivan ihanan iso masu <3
  Täällä mennään 21+0 ja tiistaina saatiin kuulla, että poikaa odotellaan. Jotenkin sitä on vaan koko ajan niin onnellinen, ettei oikein tiedä miten päin olis. Ja toi äitiys, mä niin odotan! <3 Olispa jo elokuu!

  Mulla on aina välillä semmone olo, että täytyy tulla kertoon sulle kuulumisia. Alkuraskaus ja viä pitkälle toistakin kolmannesta oli henkisesti niin raskasta ja pelottavaa sen keskenmeno kokemuksen takia, että nyt tuntuu ihan kummalliselta vaan olla onnellinen. Eikä sitä enää oikein osaa niin pelätäkään kun mölli potkii ja pyörii pitkin päivää. Tämmöstä onnentunnetta ei kyllä koskaan (vielä) oo ollutkaan! <3

  T.Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oon miettinytkin sua, kiva että tuut kertomaan kuulumisia kun ollaan alusta asti yhdessä jännätty! Tuu jatkossakin kertomaan <3 ja wau aika on mennyt äkkiä ja ihanaa että kaikki on mennyt hyvin. onnea poikalupauksesta, pojat on <3 vitsit oon onnellinen sun puolesta. kaikkea hyvää odotukseen ja pidä mua ajantasalla :)

   Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥