SOCIAL MEDIA

HAUSKAA VAPPUA & #KOOTD III

4/30/2015
1 PicMonkey Collage 2

Paita: KappAhl
Housut: Beau Loves
Kengät: H&M
Naamari: Prisma

Tänään oli Oliverin päiväkodilla vappukekkerit, joihin oli lupa pukeutua ja viedä jotain pientä herkkua. Meillä ei ole ennen pukeuduttu, joten kotoa ei löytynyt mitään entuudestaan ja myöhäisheränneenä ei mistään meinannut asua enää saada. No, prismasta löytyi mieluinen naamari, vähän ehkä on iso mutta meneepähän useamman vuoden ;)

Kun tuon pienen haen päikyn tohinoista, suunnataan me kauppaan (jonka suhteen olen näemmä myös myöhäisherännyt ja lähden kaaoksen sekaan) ostamaan simaa ja munkkia. Koska mitäpä olisi vappu ilman niitä. Puhalletaan palloja ja serpentiiä, köllötellään sohvalla ja vedetään sokeriöverit. Iskä on tänäkin vuonna töissä, mutta eiköhän me spiderit pärjätä!

Muksaa vappua kaikille! <3 Tämä menköön myös viikon #kootd- postauksena ;)

8 kommenttia :

 1. Hienosti onnistuu tuo spidermanin käsiasentoverkonheittojuttu :D Hauskaa vappua teillekin! :)
  Ps. Kaupassa oli jo aamulla hirmu tunku -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Sekunnin pysy oikein ;) ja ihmiset oli ihan sekaisin kaupoissa!! pukeuduttiinko teillä? Toivottavasti vappu meni kivasti :)

   Poista
 2. Ihana pieni supersankari! Iloista vappua teillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ei juuri supersankareista vielä ymmärrä mutta punaisesta väristä sitäkin enemmän :D toivottavasti oli kiva vappu! Nähdään huomenna :)

   Poista
 3. Aika pelottava spiderman ;) Jäin lueskelemaan sun aiempia postauksia ja voi kun tuolla pienellä miehellä on ihana tyyli tai siis kunniahan kuuluu luultavasti äidille itselleen ;) Ihania kuvia ja juttuja täällä muutenkin! Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo super hurja;) kiva jos tykkäsit! Tuu ihmeessä uudelleen:) olihan sielläkin makoisa vappu?;)

   Poista
 4. Moikka! Heitin sulle haasteen blogissani, käy kurkkaamassa :) http://nellixo.blogspot.fi/2015/05/yksitoista-faktaa.html

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥