SOCIAL MEDIA

SANAVAPAA

2/24/2015
IMG_9731 


Olen jokseenkin todennut, että vaatekaapin sisältö- postaukset harvemmin  kiinnostaa ketään. Vaatekaappi alkaa päivittyä vauvanvaatteista ja kesävaatteista, sekä eteisen naulakkoon olisi seuraavaksi hankintalistalla keväthaalari edellisen jäädessä pieneksi. Välikausi tuo tullessaan myös kenkien ja asusteiden päivittämistä. Ja minivaatteet.. ne hullaannuttaa.. 


Mietinkin, että mistä te haluaisitte kuulla? Oltsun (ja vauvan?) vaatteista, välikaudesta, vauvahankinnoista? Raskaudenkulusta ja tarkalleenottaen mitä siitä? Sisustuksesta, äidistä, perheestä? Päiväkodista (me ollaan siellä kyllä niiiiin vähän, että ei siellä ole mennyt kun vaan hyvin..)? Mielipidekirjoituksia ja mistä aiheista? Harvoin näihin vastataan yhtään mitään ja siitä syystä en edellistä kysymitävaan-postausta edes toteuttanut. Postaus sai niin vähän kysymyksiä, että johan minä kommenteissa saisin niin nopeammin vastattua:D Mutta olisi kiva tietää mistä te lukijat mieluiten haluaisitte seuraavalla kerralla lukea:)

10 kommenttia :

 1. Mä haluun nähä vauvajemmat!!! (tähän se silmätsydämillä -hymiö)

  VastaaPoista
 2. Kerrohan mitä vaatehankintoja oot tehny pikkuiselle tyllerölle tähän mennessä ja tietysti Oliverinkin vk-tamineet kiinnostaa. Sitten raskausjutut, vaikka jotain rv-postauksia tai neuvolajuttuja, imetyksestä ja ootko jo sisustellu kotia vauvaa varten. Perus kuulumiset ja höpöhöpöt on kivoja!

  VastaaPoista
 3. No kaikista noista mitä mainitsitkin! :D

  VastaaPoista
 4. Vauvahankinnoista :)

  VastaaPoista
 5. Vauvahankinnat kiinnostavat täälläkin! :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki raskaushöpinät! Vauvohankinnat, vaatteet yms. olokuulumiset. Ja muutenkin sun omat tunnelmat niin raskaudesta, tulevaisuudesta kahden äitinä ja ihan vaan muutenkin mitä sulle kuuluu!
  T.Tiia

  VastaaPoista
 7. Oltsun ja vauvan vaatteet kiinnostaa :) ja sin mielipidekirjotukset on aina hyviä !

  VastaaPoista
 8. 1. Tulevaisuuden odotuksista. Mitä toiveita, ajatuksia, huolia, murheita tuleva tuo tullessaan. Niin perheen, kuin äidin näkökulmasta.

  2. Sun mielipidekirjoitukset on ehdottomasti blogisi helmi, joten niitä myöskin! Mielipide erilaisista vanhemmuuden "muodoista" esim. Pushing-, curling-, vanhemmat? Vapaakasvatus? Missä menee raja vai onko jokin ehdottomuus?

  3. Raskauden hehkutusta. <3

  -Fani

  VastaaPoista
 9. Mua kiinnostaa ihan suunnattomasti lasten vaatekaapin sisällöt!!!!!!

  VastaaPoista
 10. Heippa. Vauva vuosi takana ja toiveena pikkusisarus (vaikka tuntuu ihan hullulle lähteä tähän uudestaan). Siksi pohdinnat raskaudesta, äitiydestä, sisaruudesta ja kahden lapsen arkeen "valmistautumisesta" kiinnostaa. -Maija- P.S kirjoitat hyvin ja rohkeasti, kiitos!

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥